Fredag, lördag & söndag

Äntligen, äntligen verkar min västa stress vara över. Iaf för den här gången :-) Har haft en kul helg, med jobbfest i fredags som började med go cart - och det var nog en jädra tur att maken, aka chefen :-) vann, annars hade kanske stämningen inte varit på topp under kvällen :-D Lillskruttan var vaken länge, och vi fick sovmorgon igår.

Igår hade vi några vänner på middag. Vi har haft en jädra tur med vädret hela helgen. Det regnade i princip hela fredagen, men var sol när vi körde go cart och vi kunde sitta ute och äta, även om det åskade och regnad en del. Nice med markis och terassvärmare. Igår var det helt underbart väder på kvällen och vi kunde sitta ute och äta då också, med strålande sol.

Vi har en liten tradition på Mors dag att jag får paket på sängen och sedan frukost som brukar inkludera våfflor. Men lillskruttan var vaken grymt länge igår och sov som en stock imorse, liksom hennes pappa... så när jag hade legat och läst en timme - vilket var en underbar present bara det! -  så steg jag upp och gjorde mig i ordning. Fick duscha i lugn och ro innan någon annan vaknade. Det blev ingen fixad frukost eller våfflor, men har ändå haft en jättebra Mors dag. L hade gjort en present på dagis som vi tog hem i torsdags. Hon har varit väldigt hemlig och inte avslöjat innehållet :-D  
Hon har skrivit ett fint litet kort, "Till mamma, från L" och det var nästan så att jag blev tårögd! I paketen låg ett sött litet halsband med ljust rosa pärlor. Fick lite annat också, som L fått hjälp av sin pappa att köpa.
Bjöd min mamma (och pappa) på middag ute idag och fick då en bukett av min favoritblomma av mamma, trots att det var hon som skulle få en present av mig. Vilket hon visserligen också fick :-)
Har även hunnit plocka och fixa lite här hemma idag. Underbart. Och jag har börjat kolla lite på vad vi ska ha med oss till Turkiet på torsdag. Eller onsdag natt rättare sagt.. Ser fram emot den här semesterveckan något så otroligt så att jag är rädd att något ska hända som gör att vi måste ställa in resan. Skulle liksom inte förvåna mig om det dyker upp vattkoppor eller något...

Gillar

Kommentarer