Fredag, myskläder & morgonvy

Nu har vi äntligen landat på vårt härliga Solsidan! Och det är fredag! Och vi har (för en gångs skull) inga jätteplaner för morgondagen, bara en sån sak alltså!
Nej, vi ska ha en skön helg utan en massa måsten eller tider att passa! Iaf imorgon, på söndag har vi lite tider att passa :-)

Eftersom det var mörkt när vi kom hit så är bilden från förra gången jag var här. En underbar morgon, hoppas att jag kan få till något liknande imorgon med den där vyn! Tyvärr, inser jag nu när jag tittar på väderapparna, ska det visst regna imorgon... fast det gör mig inget. Jag har en perfekt fåtölj och en stor bokhylla full av böcker, haha!

Den envisa förkylningen är tyvärr inte bättre så ikväll blir det en kopp te framför Idol, och det är myskläder på :-) Jag har en scampisallad i magen och ljusen är tända. Har jag sagt att jag gillar att vara här? :-) 🤍 Och jag älskar att hela familjen gillar att vara här! Det är inte självklart med en 15-åring och en 10-åring! Man får vara tacksam så länge det varar.

Vad hittar du på ikväll?

Gillar