Fredag och solsken i NY

Trötta barn höll på att somna under middagen på Red Lobster igår, men när vi kom till hotellrummet var de plötsligt pigga..

R vaknar några gånger under natten, får välling någon gång och så men annars sover han ganska bra. Han har inte vaknat okristligt tidigt. L är enkel, hon sover som en stock :-)

Fredagen har till största delen tillbringats i Central Park med strålande solsken. Vi letade efter Skepparn på zooet och vi tror faktiskt att vi hittade honom där bland alla pingvinerna :-)

Och så har barnen fått leka på en stor lekplats tills de var röda om kinderna av solen och trötta i benen av allt klättrande och spring.

Ikväll blir det middag lite tidigare och imorgon blir det tåget till Boston. Det har varit dåligt med shopping i NY denna gången. Endast en liten påse från Victorias secret till mig. Inte heller L har varit shoppingsugen. Efter timmar tillbringade på både Toys'r Us och FAO Schwarz lämnade vi affärerna utan inlöp. Men jag har full tillit att min shoppingguru C ska få mig på bättre tankar när vi kommer till Boston :-)

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Hoppas tågresan går bra 😊 kram, jessicacool
Ötjejen,
Åh, vad avis jag är! Fint väder verkar ni ha också!! Ha det underbart! Kram!
www.blogger.com/profile/164888591822105653
Therese,