Fredag, Pensionat Järnavik & Perfect Pitch Event

I somras hittade vi en ny liten pärla i närheten av sommarhuset - Pensionat Järnavik. I fredags var det musikbingo där och lite spontant slog vi till och köpte biljetter tillsammans med vännerna hemifrån. Jag förberedde tacos till kidsen (eller kids och kids, två femtonåringar, en tolvåring och en tioåring) och så drog vi till Järnavik utan några större förväntningar.

Det var ett väldigt välorganiserat event. Förutbestämd bordsplacering, servering vid borden och ordning och reda. Alla var glada och förmodligen utsvultna när det gäller livemusik och tillställningar. Grabbarna i Perfect Pitch Event höll i gång ordentligt & höll ett bra tempo på bingo, introtävlingar, allsång och lite annat smått och gott! Sånt som passar mig perfekt alltså :-D

Tyvärr fick ingen i vårt sällskap bingo, men vi lyckades skrapa ihop fem priser ändå! Introtävlingar, lite tur och ett glatt humör kan ta en långt! Fick till och med micken i ett läge - ha ha, de skulle bara veta hur klockrent det var! Ni som vet vet ;-)

Mycket glada och nöjda med kvällen gled vi hem i månskenet till dunket av ravefestival på Tjärö. Vi insåg att vi skulle behöva göra en utflykt dit under lördagen för att kolla läget :-) Har aldrig varit på rave - har du?

Gillar

Kommentarer