Fredagen

I eftermiddag var det dags för R och mig att bli klippta. Självklart kunde den store lille killen sitta själv i stolen och han var så duktig. Ingen rädsla där inte! Och han blev så mycket större i sin frisyr :-)


Efter en fika med syrran och en titt i ett par leksaksaffärer begav vi oss hemåt för fredagsmys - det senaste ordet i R:s vokabulär! Fast det låter mer som "la la myz" :-) Oj, oj vad han snackar nu! Och han har full koll,"mamma sitta där" eller "pappas bil" hörs flera gånger per dag. Han vill inte ha välling när han ska sova, men nappen och ninis ska han ha så fort jag kommer till dagis.


 Ofta händer det att varken L eller R vill duscha eller bada på kvällen när man frågar. Men när de sedan står där i vattnet vill de aldrig komma ut..

Nu är iaf båda barnen badade och redo för morgondagens äventyr. Det kommer att bli lite som att campa... Vi ska åka till stugan - som är helt tom, iskall och utan vatten för tillfället.

Gillar

Kommentarer

Therese,
Visst är det skoj när talet tar fart, bogge har varit lite sen, men sista tiden har det tagit sig rejält så oj så vi får skratta då han gör sina utlägg nu för tiden 😃 Hoppas ni får en skoj dag i stugan, här har vi gått på kondis och barnen intagit årets första semlor. KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Maria,
Det är väll konstigt det där med duschen...S ska inte heller dusch, men när hon väl är där ska hon inte ut igen!
Hoppas att ni har haft en bra helg i nya stugan 😊

kram kram
omlitenochmig.se