Fredagsfundering

Fredag! Och mycket på G som vanligt! Jag skriver lite snabbt medan jag slänger i mig en frukost/lunchmacka. Schweizernötkakan står i ugnen och det börjar bli lite ordning här hemma. Snart är alla fönster putsade och ljusstakar har kommit fram i ett par av dem. Igår stod jag uppe tills halv tolv och strök gardiner. Och de ser ändå lite skrynkliga ut tycker jag..

Var på vv imorse, typ en månad sedan sist. Försöker sparka igång igen och det var kanske ett bra val av vecka eftersom de kör igång med något nytt just denna veckan. Ska sätta mig in i det imorgon, idag hinner jag inte... Och Schweizernötkakan kvalar kanske inte in som något bra att äta första dagen.. men, så blir det! Det är ett val jag gör!

Om en liten stund är det playdate med L:s kompis som fyllde år i augusti men som ännu inte fått sin present.. Sedan blir det hem igen för att fixa det sista innan halva J:s släkt kommer på middag.

För att inte bryta en trogen vana så har jag så klart ett i-landsproblem. Var gör alla människor av sina blommor som brukat stå i fönstret, nu när det åker fram ljusstakar? Jag blir extra granskande och vill inte ha halvdöda blommor i fönstret när jag försökt göra fint i övrigt.

Oki, min eventuella förkylning eller nåt håller sig på sin kant. Den ligger där och gnager men jag vägrar släppa fram den. Imorgon kan jag vila. Inte idag. Idag är det ju fredag. Tror att fredag är det nya lördag för mig. Fredagen känns nästan lite mer viktig för tillfället. Och denna helgen ska hela familjen spendera ihop. Hela helgen! Hurra!

Gillar

Kommentarer

Jessia
,
Hej Hej Hej!!!

Ha en riktigt go fredagkväll! Nu är det soffan som gäller för fd Svensson:)

Kram J
Louise,
Hoppas kakan är god. jag skall göra 2 stycken imorgon bitti så rapporetra gärna!

Mina växter som trängs bort av stakarna åker in sovrummet där de får stå & trängas till stakarna åker bort. Har ingen i sovrummet av den anledningen.

Trevlig kväll nu!
lollo71.wordpress.co
Louise,
Hej igen, nu har jag bakat två Schweizernötkakor, ser ju supergoda ut 😊

Det verakr vara ngt skumt med min blogg, kan du se de 2 inlägg jag gjorde igår & går det att lämna kommentar som vanligt undrar jag?

Kram
lollo71.wordpress.com
CharmKatti,
En mycket adekvat fråga!
Jag vet inte heller var man gör av sina blommor?
Kan det vara därför jag har så få??
Inte en enda adventsgrej har kommit fram här hemma. Har haft fullt upp med nagleri:-)
Kankse i morrn, får se om pynt-lusten infinner sig.

Kramar i massor!!
www.blogger.com/profile/046181021213338000
Åsa,
Jag undrar det med för jag kör med stjärnor som hänger. Dels för jag inte har några fönsterbrädor......
Skulle se så konstigt ut om man försökte få upp dem!!!
www.blogger.com/profile/180557897380679127