Fredagskväll på Solsidan

Några bilder tog jag faktiskt igår :-) Vi fick en fantastiskt fin kväll här på Solsidan och det kändes verkligen rätt att ha åkt hit. Det är verkligen ett annat lugn här. En annan lunk än hemma i stan.

R har med sig en kompis så de var fullt upptagna med att göra i ordning på rummet och med att spela lite. J & jag fick förmånen att hänga med vår 15-åring, eller hon hängde med oss medan J fixade middag.

Sprängd potatis

Vi bakade potatis i ugnen och en sprängdes! Har du varit med om det någon gång? Det har aldrig jag och blev väldigt förvånad över ett en potatis liksom pressat ut sitt innanmäte.. Bakar ganska ofta potatis och sticker alltid hål i skalet, men något måste ha hänt med just denna potatisen.

Fredagsdrink
Åse tipsade om en drink på både Instagram och bloggen som jag tyckte lät väldigt spännande. Så vi rotade lite i "barskåpet" och J fick till ett kort stopp på Systembolaget innan vi åkte för att komplettera. Så skakade jag ihop vars en Vanilla Sky Vodka till oss! Liiite stora glas eftersom vi hade stora iskuber, ha ha!
Barnen gjorde också egna drinkar och vi kunde skåla in vår fredagskväll på Solsidan tillsammans.

Gillar