Fredagsmys, filmkväll & förkylningar

Så var det fredag igen. Och jag har en date med soffan :-) Har verkligen inga högtflygande planer den här helgen. Grabbarna i familjen är inte hemma så det blir en tjejhelg för mig och L och den fyrbenta fluffiga.

Ikväll blir det Idolfinal, lite pussel och kanske lite choklad. Imorgon blir det fortsatt rensning och sortering vilket förhoppningsvis kommer att resultera i några kartonger till Erikshjälpen och sedan filmkväll med dottern.

Om jag sammanfattar veckan som gått är jag tacksam över att barnen "bara" haft förkylningar och inte Covid. Jag tycker också att det var ganska mysigt att det snöade igår och att det faktiskt blev vitt på marken! Visserligen är det borta igen idag, men så är det ju oftast är i Skåne numera. Jag är glad över att mina julklappsbeställningar börjar ramla in och att det faktiskt är tre veckor kvar till julafton :-) Jag tycker att det är mysigt att hänga hemma i ett adventspyntat hem utan en enda tid att passa den här helgen, även om jag vet att många börjar tycka att det är jobbigt att vara just hemma.

Hur sammanfattar du din vecka?

Gillar

Kommentarer

Madelena
Madelena,

Vem tror du vinner idol i år? Jag har verkligen ingen aning, och tycker dom är precis lika duktiga. hyacinter luktar ju gott. Vi har haft några som blommat ut, men det blir nog ett gäng till

nouw.com/madelena
Michelle ,

Åh vad kul o läsa att någon mer än jag kollar på idol 😊. Hejjar ju på Nadja 💕

michellefrandell.blogg.se
Amanda,

Här blir det också en lugn helg, vad mysigt att ni fick lite snö. Här är snön också borta 😊

amandizan.wordpress.com
fibrolivet
fibrolivet,

Vilken fin grupp med hyacinterna, den gillade jag verkligen....ja, jag var också glad över den lilla snö som kom häromdagen, det är så vackert. Själv längtar jag efter att få ha några dagar (eller till och med timmar) ensam hemma i huset men kan inte se när det någonsin ska inträffa.

nouw.com/fibrolivet
Linda Odelmar,

Så fina julpynt du gjort, gillar särskilt den överst med hyacinterna, ja, vi är också väldigt glada att barnen bara har vanlig förkylning. Tror att man trivs mera hemma när man skapar mysiga rum med pynt och plats för hela familjen att mysa i. Då blir hemmet en plats man längtar efter att vara i och man saknar inte det övriga lika mycket som i ett hem man inte trivs att vara i

lindaodelmar.blogspot.com/

Skön vecka och härligt med mycket mys och lugn helg. Här har veckan varit stressig då jag fick jobba för två hela veckan. Tycker som du att det är skönt när julbeställningar kommit hem så man kan bocka av dem på listan. Har även varit ute och köpt några till att bocka av. Startade julkalendern som jag gjort och vi har hunnit med vin och ostbricka, ätit på kvarterskrogen, smakat på Balkan och fått jul öl och cider. Ikväll blir det juldrinkar...

Kryddan på tunnbrödschipsen kan nog vara lite paprikapulver som blandats i vitlökssmöret. Här kan man ju göra precis det man själv känner och smakar för.

Ha en riktigt mysig helg

Kram Kajsa


www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Elina,

Låter som en bra vecka trots förkylningar 🙂 det är så skönt sen när man rensat och fått ordning! Min vecka har mest varit att ta det lugnt, fixa hemma och försöka underhålla mig här hemma!

detkaosvikallarvardag.com