Fredagsmys i kaoset

Har tillbringat dagen, så mycket det har varit möjligt, utanför husets väggar. Thaimassage, frissan, några skogspromenader med D och sedan våldgästade vi vänner för lek och fika. Kom hem vid sex-tiden, i samma veva som hantverkarna skulle ta helg. Vi ses på måndag sa jag, nej, imorgon svarade de... Ahh, vilken tid då undrade jag? Halv åtta, åtta... No. no, no, helst inte. Ok, nio kunde jag gå med på. Alltså, jag är glad att de vill jobba och att det här kaoset kanske kan omvandlas till ordning någon gång. Jag vill inte vara otacksam på något sätt. Men jag hade inte räknat med att det skulle snickras här även på helgen. Jag hade liksom sett fram emot lite lugn och ro i röran.

Nu är frågan vem jag ska våldgästa imorgon? Em och kväll är redan fixat, men  dagen är lång.. Mamma och pappa kanske får sig en visit...

L och jag har haft en ganska mysig kväll, men det märks ändå på mig att jag påverkas av det här med "instängdheten". Efter maten tog vi ett långt varmt bad och sedan blev det chokladpudding framför Let´s dance. Jag tyckte att det var urjobbigt att L spillde chokladpudding på sin helt rena pyjamas och att hon inte ville vara lugn. Det är ju inte hennes fel att jag låter henne käka i soffan, låter henne äta socker så sent, eller att jag låter henne somna på soffan. Vilken hon visserligen inte gjorde ikväll, för jag orkade inte bli irriterad. Jag känner mig trött i varenda por och borde gå och lägga mig på en gång. Men jag vill kolla en liten stund på dansandet på tv. Jag hoppas verkligen att jag tycker att allt känns lite enklare imorgon.

Nu ska jag lägga ytterligare ett lager lack på naglara och försöka hålla tummarna (!) för att Willy åker ut ikväll. Vad är det med det här att folk röstar kvar honom? Det är ju helt sjukt och inte alls kul på något sätt. Det är ju bara pinsamt när de som är bättre än honom åker ut. Det värsta av allt är att han själv tycker att han är bra också...

Gillar

Kommentarer

A home far away,
Härligt med thaimassage!

trevlig helg!

Kram Gunilla i Singapore
www.blogger.com/profile/152617529383721319
Louise,
Willy är inte bra, han är bara underbar & så charmig. MEN nu håller jag med om att han har gjort sitt. Blev otroligt förvånad när Sauk åkte ut. Inte bra för HAN var BRA.
lollo71.wordpress.com
jenny,
Förstår att det måste vara jobbigt, men tänk så skönt när det är klart, ni kommer få det så fint ♥

Längtar efter att få se massor med bilder på hur det går, är ju lite "skadad" i och med vårt husbygge 😉

Ha en underbar helg gumman, kramar i massor
jennyn.blogg.se