Fredagsmyseftermiddag


Efter att ha stökat undan det mest akuta på jobbet passade jag på att ta en fredagsmyseftermiddag med barnen. Efter en kort överläggning med L föll valet på Tropikariet och det var första gången vi var där med R och han förstod vad vi tittade på :-)

På Tropikariet är vissa djur "lösa" och hoppar omkring runt huvudet på en och R blev lite lätt rädd för de små aporna som nyfiket hoppade kring oss. Men han vinkade sött hej då till både apor och lemurer när vi gick vidare. Mest träffande var när han sa "haj" till hajarna :-)

Vi avslutade besöket med en fika, där R först bröt ihop för att hans mamma valde en kanelbulle till honom och inte en kokostopp som syrran valde. När syrran erbjöd honom att smaka skulle han absolut INTE göra det. Så han åt snabbt upp sin bulle och bröt återigen ihop. För att han ville ha en till... Puh... Men vi hade det ganska mysigt!

Gillar

Kommentarer

Maya,
Vilken sötnos!
Härligt ...känner igen det där med val av fika. Haha!

www.blogger.com/profile/019935377783238661
Maria,
Mysig eftermiddag 😊
Fin hon är L! Älskar hennes hår!!
Önskar Er en mysig helg.

kram kram
sagafia.se
Therese,
Åhh tropikarie, så msyigt! JAg är svag för sådana å har tyvärr långt till närmsta, annars skulle jag släpa dit barnen bums!!! Kul att du tänker testa löpning i vinter, skriv gärna hur det går så du lurar med mgi å peppar mig, här är det dock 24 minus i dag så att ge sig ut och springa finns inte i min värld iaf. Är inne viker tvätt istället, borde ju träna armarna iaf ;-D KRAMIS
www.blogger.com/profile/107096415516469723