Fredagssammanfattning

Inspirerad av SagaFia har jag köpt mig en fredagsbukett, helt till mig själv :-) Blev så förtjust i de annorlunda tulpanerna att jag inte kunde låta bli.


Tidigare idag blev jag så stressad att jag trodde att jag skulle börja gråta på Ica Maxi. Åkte dit med båda barnen och en inköpslista för både fredagens middag, lördagens fest och söndagens barnkalas. Vagnen var överfull innan jag ens kommit till köttet... J skulle möta upp mig men kom inte förrän jag i princip var färdigshoppad, men jag hade aldrig fått ut alla varorna utan hans hjälp.

Att han sedan vid lunch idag plötsligt ändrade kvällens meny gjorde mig inte mindre stressad, jag fick black out och visste inte vad jag hade shoppat, eftersom det inte stod på inköpslistan! Vissa saker på inköpslistan visste jag inte riktigt vad jag skulle ha till, men det löser sig nog ;-)

Det var en trevlig kväll med J:s grillade kycklingfiléer och grillade grönsaker, en kall sås och L:s önskade stekta bananer med gammeldags vaniljglass till efterrätt. Vännerna gick hem ganska tidigt med sin lille plutt, och nu har en vaken L haft musiktävling med sin pappa och mig. Hon är grym!

Gillar

Kommentarer

Fru Jessica,
Åååh, vilka underbara blommor!
frujessica.agerstrom.se
Russin,
heeeej sötis..

Vilken underbar bukett, vilka fin tulpaner helt fransiga. .:)

hoppas du får en fin lördag.. här ska det jobbas hela helgen..

kram
russinsdagbok.se
Pernilla,
Hej igen.
Det krävs sin kvinna för att storhandla med två barn. Klart du fixade det.
Här har varit en ganska trist period och jag har knapp läst andra bloggar än mindre kommenterat. Nu börjar det förhoppningsvis vända.

Jag skall inte gå på galan i år. Tyckte tyvärr den var för dålig förra gången. Hoppas de lärt och gjort om så den blir bra i år.

Så underbart det är när det börjar dyka upp blommor både inne hos folk men även ute. Älskar det med våren. Världen liksom vaknar till liv igen.

Hoppas reseten av din helg blir topp.

Kram
trekillarochentjej.blogspot.com
Therese,
Vilka häftiga blommor! Har aldrig sett sådan tulpaner innan. Jag har tänkt köpa lördagsblommor åt mig eftersom vi har storstädat hela vårt höga hus 😊 Kram!
www.blogger.com/profile/096933811762772303
Frida-FantastiskaMamman,
Gillar tulpanerna:)

Känner igen den där känslan när allt känns för mycket....

Maten lät jätte god....

Hoppas att lördagen har varit lugnare för dig 😊

Kramar
fantastiskamamman.se
Tina,
Hej hjärtat! Åh vilka fina tulpaner, verkligen underbara. Duktig du är som storhandlar med båda barnen! Det kräver verkligen tålamod att göra det. Hoppas ni har en toppenfin helg. Jag funderar på vad jag ska välja för god mat till lördagens träff, det fanns ju så mycket gott att välja på ju! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Maria,
Visst är det mysigt med lite fina blommor innan helgen:-)
Har blivit min fredagsrutin!
Hoppas att ni har haft en fin lördag.

kram kram
sagafia.se
Fnulan,
Men åååååååååååå GRILLAT!!! Mums!!!!!! Sötnos nu ses vi snart igen!! Lovley!
www.fnulan.se