Fredagsuppdrag

Mitt spännande uppdrag idag var förmodligen inte särskillt spännande för någon annan än mig.. Maken hade lovat en kund att jag skulle komma dit och fotografera deras personal för en ny hemsida. Jag?!? När J berättade det för mig så sa jag att jag hoppades att de inte trodde att det skulle komma något proffs - men då hade så klart min kära make sagt att vi var jätteduktiga, att vi tar alla våra bilder själva osv. Vilket vi iofs gör, men det är ju på produkter... Och det har mest varit maken som gjort det fram tills jag började i företaget.

Jag har varit ganska nervös inför det här uppdraget, men det gick nog ganska bra. Det är ju inte så svårt att ta några ansiktsbilder för en hemsida.... Och jag vet inte om jag gjorde ett hyffsat proffsigt intryck eftersom den ena kvinnan frågade mig om jag tog körkortsfoton..

Och jag har gjort en del framsteg i min fotokurs, så det verkar gå åt rätt håll. Har nu bara en uppgift kvar som jag hoppas kunna beta av innan vi åker på torsdag.

Nu är det fredagsmys på hög nivå för mig och L. Vi har hunnit med en hel del idag, tagit en sen lunch/fika med en kompis och hälsat på min farmor som nyligen fyllt år. När vi kom hem gjorde vi pizzamackor (varma mackor) på L:s begäran och båda tog sedan en härlig dusch innan det var dags att äta. Tända ljus, soffläge, nymålade naglar för oss båda och L:s chokladpudding står snart på bordet :-)

Gillar

Kommentarer

Mamma Stina,
Hej! Låter som en mysig fredag!
Hur lång är fotokursen?
minbebis.com/blogg/stina/
Therese,
Men så skoj att du fått fota!!! Jag blir lite avis, hade gärna gått en foto kurs jag med... Ha nu en fin dag <3 KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723