Friday in New York

Hej! Kan inte låta bli att kika in här när nu maken "tvunget" har släpat med sig sin dator och kopplat upp sig på hotellet :-)

Resan gick superbra! Uppgraderade oss till Economy Extra och det var väl värt de pengarna/poängen. Gott om plats och så champagne :-) Och en riktigt god sådan också, jag som inte är helt förtjust i just champagne utan brukar föredra mousserande vin. Hade sett fram emot att bara slappa och halvsova hela vägen, men sov i princip inget alls. Kollade på "Låt den rätte komma in" och blev såå besviken! Hur sjutton kan den filmen ha blivit så hyllad??
Shit the same, var framme på hotellet vid 5 torsdagsem, och det visade sig ligga precis vid Times Square. Nice! Helt ok rum, skön säng och sköna kuddar. Lite beige/brun inredening och kanske inte direkt renoverat a´la 2009, men absolut inget fel på det.
Letade lite klänning igår på Macys, men maken blev snabbt klar med sin mässa, så han kom och joinade mig, och då blev jag för stressad för att fortsätta. Men idag! Yes! Idag är det planerat för BIG SHOPPING! Vi åkte ju inte hit med en tom resväska för ingenting! Ha ha, packade i en resväska och la den resväskan i en tom resväska, så vi hade bara en väska med oss. Perfekt!
Var och käkade på Red Lobster igår, vilket var väldigt trevligt och väldigt gott! Käkade en rätt med grillad hummer, grillade tigerräkor och grillade pilgrimsmusslor! Mums fillibabba! Inte så billigt, men det var en jättegod sallad till förrätt och supersmarrigt bröd som var som scones. Och free refil på drickan - till mig som drack Diet Coke. Japp, och så fick jag lära mig skillnaden på Diet Coke och Cola Light. Det var ganska amerikanskt, med mycket bås där man satt i sina små soffor och käkade. Och lite stressig miljö. Maten kom väldigt snabbt, men det ska man väl inte klaga på egentligen. Fast när J hade ätit upp sin huvudrätt frågade de om han ville ha dessert. Och om han hade svarat ja så hade han säkert fått in den medan jag fortfarande käkade min huvudrätt.
Maken var supertrött igår och vi hann inte mer än in på hotellrummet förrän han somnade vi 21-tiden. Själv var jag inte alls trött, vilket var otroligt märkligt eftersom klockan var närmare 4 svensk tid när jag knoppade in..

Ok, bye, have to go now! More shopping to do!

"You work on commission right? Big mistake. Big. Huge! I have to go
shopping now!"
(Julia Roberts, Pretty Woman)

Gillar

Kommentarer

kvinnan med koftan,
jag vill oxå åka dit!! Har dom inga Möten eller mässor för lokförare där jag skulle kunna lämna in mannen under mina shoppingrundor?
www.blogger.com/profile/151316665659289927
Jessica
,
Låter som du har det bra! Det är härligt att höra!!! Gott Gott!!! Shoppa nu vidare 😊
Potatishäxan,
Låter underbart! Ha en fortsatt härlig helg!
www.blogger.com/profile/018631233984026212
Ingela la la,
Det låter som ni har det mysigt.

Hoppas att du hittar massor att shoppa 😉 Idag är det VV för min del, kul. Den här gången har jag ett bröllop i ryggen 😉eller i magen kanske jag ska säga...

Kram
www.blogger.com/profile/152418758898993061