Friday night

Kompis A hade fått lite tips på restauranger och vi bestämde oss för att testa La Boveda. Två taxibilar beställdes med destination La Boveda i Palma.

Efter mycket tjatter med taxicentralen informerade vår chaffis oss om att det hette La Bodegia och släppte oss 20 m från stället så att vi skulle vänta in den andra bilen. Som aldrig kom. Eftersom deras chaffis släppt dem 20 meter från restaurangen. Som de aldrig hittade, utan de tog en ny taxi till rätt ställe. En och en halv timme efter tiden vi bokat bordet till var vi alla på plats på rätt ställe.

Det var ett riktigt autentiskt spanskt place, trångt med mycket folk, rustik inredning, en gitarrspelande gubbe och mycket goda tapas.
Servitören tipsade om Bar Cuba för en drink och vi promenerade dit. Drinkar beställdes in och bra musik strömmade ur högtalarna. Vi uppmärksammade inte riktigt att det var ett disco i källaren och efter några timmar - och drinkar - åkte vi till Magaluf och Pacha. Allt blev hela tiden liite rörigare pga att vi hela tiden behövde två taxibilar så fort vi skulle förflytta oss.

På Pacha skulle kompis J försöka få in oss utan att betala 15€ per person. Det gick sådär. Dock fick vi drinkar, som serverades i glas av guldfisksskålsstorlek. Det hjälpte dock inte för det var såå kass technomusik som aldrig tog slut. En låt varade i minst 15 minuter och det bara fortsatte i all oändlighet i samma takt.

Alla utom kompis T hade nog kunnat tänka sig att åka hem, men som solidariska vänner ställde vi upp, trots mjölkstinn mjölkmaskin för min del.

Tillbaka till Bar Cuba, där de andra stannade 10 minuter innan de åkte hem. T och jag stannade kvar och dansade tills haket stängde. Nattamat intogs i form av chips medan T tvingade taxichaffisen att lära henne lite spanska ord. Sedan tvingade jag T att hålla sig vaken när jag tömde mjölkmaskinen.

Gillar

Kommentarer

Tina,
Haha! Vilken underbar kväll det verkar ha varit! Rörig men trevlig! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886