Frostig morgon & färskt minne

Idag vaknade jag inte upp till den här underbara utsikten, utan stirrade in i den mörkläggande plisségardinen... Hade den inte varit neddragen hade jag nästan sett in till grannarna.. Så ja, vi är tillbaka hemma på våran gata i stan. Som lilla Stina i Vi på Saltkråkan alltid sa & jag tycker att det passar oss som har ett hus i "stan" och ett på "landet".

Båda barnen har varit hemma idag med lite halsont och småsnuviga näsor. Alltså, det är fjärde omgången sedan sommaren som L är förkyld! Hade jag vetat att de skulle vara krassliga hade vi ju kunnat stanna kvar i sommarhuset och myst där. Men å andra sidan hade vi ju inte haft några adventskalendrar då imorgon när vi vaknar upp :-)

Men istället för en underbar utsikt njuter vi här hemma av ett adventspyntat hus. Det är ganska nice det också :-)
Nu blir det soffan, serie och sällskap av den fyrbenta fluffiga! Såg att det kommit en ny säsong av "Virgin River" på Netflix och tänkte passa på att se om första säsongen så att jag kommer ihåg allt :-) Ha ha, är det bara jag som är så knäpp? Jag gjorde likadant med "A million little things". Vill ju inte sitta och fundera på hur det nu var, utan ha allting färskt i minnet. Jag erkänner att det är lite knasigt!

Gillar

Kommentarer