Frostig morgon & färskt minne

Idag vaknade jag inte upp till den här underbara utsikten, utan stirrade in i den mörkläggande plisségardinen... Hade den inte varit neddragen hade jag nästan sett in till grannarna.. Så ja, vi är tillbaka hemma på våran gata i stan. Som lilla Stina i Vi på Saltkråkan alltid sa & jag tycker att det passar oss som har ett hus i "stan" och ett på "landet".

Båda barnen har varit hemma idag med lite halsont och småsnuviga näsor. Alltså, det är fjärde omgången sedan sommaren som L är förkyld! Hade jag vetat att de skulle vara krassliga hade vi ju kunnat stanna kvar i sommarhuset och myst där. Men å andra sidan hade vi ju inte haft några adventskalendrar då imorgon när vi vaknar upp :-)

Men istället för en underbar utsikt njuter vi här hemma av ett adventspyntat hus. Det är ganska nice det också :-)
Nu blir det soffan, serie och sällskap av den fyrbenta fluffiga! Såg att det kommit en ny säsong av "Virgin River" på Netflix och tänkte passa på att se om första säsongen så att jag kommer ihåg allt :-) Ha ha, är det bara jag som är så knäpp? Jag gjorde likadant med "A million little things". Vill ju inte sitta och fundera på hur det nu var, utan ha allting färskt i minnet. Jag erkänner att det är lite knasigt!

Gillar

Kommentarer

Linda Odelmar,

hoppas barnen kryar på sig fort och ja, det r så tröttsamt med dessa förkylningar nu så det är skönt att jullovet närmar sig, Hoppas att ni får en mysig 1 december hemma..

lindaodelmar.blogspot.com/
Elina,

Hoppas att barnen frisknar till snart 😊 Vi brukar göra likadant och kolla igenom den förra säsongen, mest för min mans skull då han inte kommer ihåg något annars

detkaosvikallarvardag.com
Madde ,

Den utsikten alltså. Hade gjort vad som helst för att få vakna till den varje dag. Så galet vackert.

www.nouw/com/madelena
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Den utsikten är ju helt otrolig 😊 så fint att ni har vattnet preses utanför 😊

nouw.com/amandamalmflod
Kamilla,

Underbar vy från er balkong. Så himla underbart att vakna av att höra vattnet klucka mot stranden

kamillaskamera.com/
Marie,

Ja förkylningar kommer och går nu tycker jag det verkar för många familjer, jag vabbade ju förra veckan, men då var det för annat. Ja skönt att ha två hus ni kan välja bland och faktiskt få den där komma bort och komma hem känslan

sweetwordsbymirre.com
Therese,

Jag är likadan, måste repetera en serie inför ny säsong så man minns. Och trist med krassliga barn, men ändå en rätt mysigt tid för att vara hemma och vara lagom sjuk så att säga. Mys på!

lurans.blogg.se
Johannna
Johannna,

Åh, virgin river verkar bra. Kanske man ska kolla in den 😊

nouw.com/johannna
Bland Kastruller och Vinglas,

Ibland måste man bara se om en del av en säsong för att komma ifatt och ihåg vad det var som hänt, speciellt om det gått ett tag emellan. Vi var tvugna att göra så med Vikings som vi nyss såg färdigt på. Konstigt var att vi kom ihåg olika saker innan vi kom fram till en punkt båda var med på

Krya på er

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

En härlig vy att vakna till

nouw.com/stenhagenbettan