Frukost, fix och film

Härlig helg! Ja, så kan jag sammanfatta den här helgen.

En härlig hemmakväll i fredags. En städdag igår, inte så kul egentligen, men eftersom både maken och jag kämpade på så var det kul och härligt att se förändringen :-) Blir så arg på mig själv när jag låter det "förfalla" igen.. På kvällen hade vi vänner på middag och det var trevligt i all enkelhet. Idag blev det en lång promenad i skogen, hittade en ny runda som var riktigt nice och hela familjen var med så vi hann prata och bara umgås. Sedan lite mammaklädshopping :-) och fix på hemmaplan. Behövde (behöver?) verkligen lite nya kläder eftersom magen nu putar ordentligt och mina jeans börjar sitta lite obekvämt över magen. Hittade lite klänningar och tights så att jag slipper jeans som spänner.

Ikväll har det varit lite nagelfix och jag borde nog verkligen se över mitt lilla lacklager.. tror att vissa kan kasseras direkt, utan att passera gå...
Snart blir det lite ost och kex och kanske en film. Får passa på att utnyttja den här helgen till fullo då maken snart åker tillbaka till Kina igen. Både lör och sön har vi haft riktigt mysiga långfrukostar - vilket i princip aldrig händer i det här huset!

Imorgon börjar en ny fullspäckad vacka igen. Det kommer att rulla på i ett högt tempo!

Gillar

Kommentarer

Rebecca,
Vilken skön känsla att ha haft en riktigt bra helg. Här har fyra dagars ledighet flutit iväg och vi känns inte av någon helg. Längtar redan till nästa. Men en del hemmafix har hunnits med och i morgon ska jag ta mig tid att soffsitta och bara njuta av de fina förvandlingarna.

Njut kvällen med ost, kex och sällskap!
Kram Rebecca
www.cheeky.nu
Russin,
hej gumman..:)

jisses så mycket nagellack, ser ut som min Lovisas nagellacks föråd, hihi.. toppen tycker jag som slipper köpa några.. 😉

på tal om magen, så tycker jag det vore dax för en liten "magbild" va? haha... (nyfiken i en strut)

tråkigt att mannen åker till Kina igen, blir han borta länge?

kramkram
enburkrussin.se