Fruktstund, bil & förkylning

Vet inte riktigt vad som hände. Men förkylningen attackerade mig kraftigt och framåt lunch var jag knappt människa. Jag var tung i hela kroppen och dundertäppt. Sov en timme med frossa innan jag hämtade barnen. S j ä l v k l a r t  ringde man från bilfirman och min bil (som skulle in på service förra onsdagen och inte blivit klar förrän nu!) var äntligen klar. Så klart. Just idag. När jag helst av allt bara ville hem och lägga mig. Meen, jag är så klart glad att jag fått tillbaka min bil.


Hemma mutade jag barnen med glass efter maten för att bara kunna ta det lugnt och för att middagen förhoppningsvis skulle bli hyffsat komplikationsfri. Och det gick bra. Fast när vi sedan skulle äta glass framför tv:n (ja, så crazy var jag en helt vanlig onsdag!) ville R ändå bara äta frusen mango :-) Och jag övertalade honom inte precis till något annat, ha ha! Både L & R älskar frysta hallon och mango och kan äta nästan hur mycket som helst.

R älskar alla möjliga frukter och grönsaker, medan L är raka motsatsen. För henne är det typ gurka, morot och äpple som gäller. Kanske en banan eller ett päron någon gång. Hon älskar däremot glass i stora lass, men det gör inte R. Helst äter han isglass och någon enstaka gång kan han äta lite vanlig glass.

Men visst, J och jag är också extremt olika när det gäller mat och dryck :-)

Gillar

Kommentarer