Frulle för stor kille

Den lilla gullungen sover inte så bra. Känns som ett återkommande tema när det gäller honom.. Men han somnar trött om kvällarna men vaknar sedan ett tiotal gånger under kvällen/natten och är ledsen. Fast när man sedan kommer in i rummet är det inte säkert att han är vaken.. Han liksom gråter lite i halvvaket tillstånd. Mååånga gånger. Vet inte vad det är. Kanske drömmar. Kanske tänder. Kanske någon 18-månadersfas. 

Det är iaf en glad plutt när det väl blir morgon. Mycket har hänt med hans utveckling de senaste veckorna. Han är väldigt tydlig med vad han vill eller inte. Vid nej skakar han ordentligt på huvudet och vid ja så hojtar han glatt JA. Han pratar inte ännu, utan kör med sina ljud, men förstår precis allt och är en riktig vanekille. När mamma bäddar ska man tex hjälpa till att lägga kuddarna rätt. När man är på badrummet ska man borsta tänderna och vattenkranen ska rinna. När mamma lagar mat ska man stå på en stol och "hjälpa till". När man ska gå ut ska man har skor och jacka. 

Och det är klart att man ska testa syrrans drickyoggi! Både med och utan sugrör.

Gillar

Kommentarer

Pernilla,
Hello
NEJ jag har verkligen inte tänkt på vad jag skall ha på mig eller jo det har jag men inte kommit på nåt bra.
Blir det gala på dig eller bara party?
Mitt jobb skall ha sin årliga höstfest fre-lör innan. Typiskt. Vet inte om jag hinner båda. Dilemma.
Tycker objektivet fungerar bra. Stabilt, inte så mycket större än mitt gamla så lätt att ta med. Lite tyngre men det är det värt.
Det finns billiga Tamron men de har inte bildstabilisator så då blir visst korten pixliga i full zoom. Såg framkallade kort på Media Markt med och utan stabilisator. Stor skillnad. Kan inte så mycket själv så jag var glad jag säljaren visade mig det annars hade jag köpt det billiga och säkert blivit missnöjd.
Kram
trekillarochentjej.blogspot.com
Fnulan,
Vännen, exakt vid den tidpunkten hade Mira också vakna nätter! Uthärda!!
Kramen
www.bloggfamiljen.se/fnulan