Frustrerad fredag

Ikväll är jag en trött mamma. Och eftersom huset även innehåller en trött pappa så blir det inte mycket till avlastning. Har knappt varit ensam på toaletten idag.. och det tar lite på krafterna att vara attached med sina barn hela tiden. Och nu var det ju självvalt att åka på shopping med båda barnen idag, men det gick jättebra, jag lyckades beta av det mesta på min lista. L var duktig klagade inte alls på alla affärer vi var inne i. Visst lockade säkert nuggetsen på Mc D och glassen från glassbaren... :-) För att kompensera L som stod ut i affärerna har jag sedan spelat spel med henne, läst bok i soffan, målat hennes naglar osv. 

Men efter att inte ens ha varit på toaletten idag utan ett barn med så kände jag min frustration här ikväll. Jag har inte gjort annat än ammat nu ikväll och när L började kämpa emot sin trötthet och lät som en duracellkanin blev det lite för mycket för mig och jag hade gärna stängt in mig i ett rum helt ensam i 10 minuter.

Fast när storasyster somnat i soffan och jag fått lillebror att somna i min famn så fick jag dåligt samvete....  Över att jag blivit frustrerad över att L inte var tyst i två sekunder.. Det är ju inte hennes fel att hon fått glass två gånger idag (en gång av mamma och en gång av pappa :-) och att sockerchocken säkert satt i länge. Och det är ju inte hennes fel att vi låter henne vara uppe länge för att få somna i soffan och att hon då kämpar emot tröttheten...

Nu sover hela familjen utom jag här i soffan och jag borde också sova. Men först lite mat till lillkillen.. :-)

Gillar

Kommentarer

Pernilla,
Känner den känslan väl. Min lille kille är snart 3 och jag får sällan gå ensam på toa när han är hemma. Pappan får kämpa mer med sin trötthet av och till med tycker jag. Du får ju aldrig en hel natt just nu.

Hoppas du fick sova ok i natt.
-3,2 hos mig just nu. Kallt men inte för kallt bara det inte blåser.

Kram
trekillarochentjej.blogspot.com
Anonym
,
hej gumman...

oj oj så jag känner igen mig i det du beskriver med amningen och man i perioder får sitta och amma hela tiden.. det är tufft och ha ett syskon att samtidigt serva.. hoppas du passar på att sover så fort tillfälle ges..

kram vännen