Fuldans, stökrum & spelstund

Var på jobbet innan kollegorna kom idag. Stökade undan mina viktigaste arbetsuppgifter kvickt och lätt och åkte sedan till skolan för att hämta hem lite arbete till barnen, som varit hemma idag då L var liiiite snorig igår och liiite hostig idag. En av hennes klasskompisar hade fått gå hem igår pga hosta så jag tyckte att det var dumt om hon gick med hosta idag.

Passade sedan på att handla på Maxi under fm när det förmodligen var lite mindre folk. Det märktes tydligt att folk höll mer avstånd idag. Man väntade på sin tur och kastade sig inte fram för att väga sina grönsaker på frukt- & gröntavdelningen.

Hemma har barnen varit grymma och suttit med skolarbete och liknande under större delen av dagen. Båda två hängde med mig ut på promenad med den fyrbenta fluffiga och övrig fysisk aktivitet har bestått i att fuldansa i vardagsrummet tillsammans med mig. En underbar aktivitet!

Annars har R hjälpt pappa J att rensa i vårt arbetsrum/extrarum/stökrum så att han nu kan sitta vid skrivbordet där och jobba :-) R fick blodad tand och rensade ut lite mer från sitt rum, ha ha!

Och så har vi hunnit spela lite spel och planera mat för resten av veckan. Toppenskönt att slippa tänka på det varje gång det är dags för en ny måltid! När det gäller sällskapsspelandet så tycker jag att det är riktigt kul nu när hela familjen kan spela samma typ av spel och man inte längre behöver låtsas att man inte vet var memorybitarna ligger... Nu blir jag så sjukt överkörd om jag skulle spela Memory med R - så därför satsade vi på Labyrint och Otello idag. Det var jämnt och jag är glad att jag vann i det ena spelet iaf, ha ha!

Gillar

Kommentarer

Emschen,
Sällskapsspel är kul och som du skriver lite roligare nu när man spelar ungefär samma typ av spel.
Vi har varit hemma hela veckan, lite förkylda så vi nyser ibland och hostar ibland. Det är bara till att följa riktlinjerna och stanna hemma.
emschen.se
Michelle ,
Kul att de varit duktiga med pluggandet och hoppas folk inser snart att det hjälper inte att bråka om varor osv ...
michellefrandell.blogg.se
Kamilla,
Kul är det ibland att spela spel. Fast jag är en mästare på att fuska tyvärr.Särskilt på kortspel...så nu får jag sällan vara med familjen längre...
kamillaskamera.com/
fibrolivet
fibrolivet,
Åh, det är kul med sällskapsspel, här i familjen är det mest sonen och jag som gillar det så vi får ofta köra själv, men det är ok det också. Fuldansa är väl ett underbart ord...det kan få alla, även den minst dansanta att våga släppa loss. Själv har jag 0 taktkänsla på ett dansgolv, den infinner sig bara när jag sitter vid piano eller orgel, men tom jag kan fuldansa 😂
nouw.com/fibrolivet
Fnulan,
Ja nu i Corona tider får vi ta till de gamla avdankade spelen. Mira har inte fått några läxor innan men det kommer säkert under dagen. Kram
www.fnulan.se
Amandizan
Amandizan,
Härligt med en promenad ute med hunden det är ju mysigt för hela familjen 😁
nouw.com/amandizan
Marie,
Mysigt med sällskapsspel., blir så glad av att läsa sådant, för man msåte umgås och leva vidare i detta
sweeetwordsbymirre.com