Fuldans, stökrum & spelstund

Var på jobbet innan kollegorna kom idag. Stökade undan mina viktigaste arbetsuppgifter kvickt och lätt och åkte sedan till skolan för att hämta hem lite arbete till barnen, som varit hemma idag då L var liiiite snorig igår och liiite hostig idag. En av hennes klasskompisar hade fått gå hem igår pga hosta så jag tyckte att det var dumt om hon gick med hosta idag.

Passade sedan på att handla på Maxi under fm när det förmodligen var lite mindre folk. Det märktes tydligt att folk höll mer avstånd idag. Man väntade på sin tur och kastade sig inte fram för att väga sina grönsaker på frukt- & gröntavdelningen.

Hemma har barnen varit grymma och suttit med skolarbete och liknande under större delen av dagen. Båda två hängde med mig ut på promenad med den fyrbenta fluffiga och övrig fysisk aktivitet har bestått i att fuldansa i vardagsrummet tillsammans med mig. En underbar aktivitet!

Annars har R hjälpt pappa J att rensa i vårt arbetsrum/extrarum/stökrum så att han nu kan sitta vid skrivbordet där och jobba :-) R fick blodad tand och rensade ut lite mer från sitt rum, ha ha!

Och så har vi hunnit spela lite spel och planera mat för resten av veckan. Toppenskönt att slippa tänka på det varje gång det är dags för en ny måltid! När det gäller sällskapsspelandet så tycker jag att det är riktigt kul nu när hela familjen kan spela samma typ av spel och man inte längre behöver låtsas att man inte vet var memorybitarna ligger... Nu blir jag så sjukt överkörd om jag skulle spela Memory med R - så därför satsade vi på Labyrint och Otello idag. Det var jämnt och jag är glad att jag vann i det ena spelet iaf, ha ha!

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Härligt med en promenad ute med hunden det är ju mysigt för hela familjen 😁
nouw.com/amandizan
Marie
Marie,
Mysigt med sällskapsspel., blir så glad av att läsa sådant, för man msåte umgås och leva vidare i detta
sweeetwordsbymirre.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229