Fuldans, tv-puss & Salo

Igår var jag i Malmö med "äldsta" vännerna och kollade in Ola Salos show. Det var en fantastiskt show, vilken energi han har!

Vi hade toppenbra platser och såg jättebra! Det vet man ju aldrig riktigt när man köper biljetter. Visst visste vi vilken rad vi hade platser på och att vi satt på parkett, men man vet ju aldrig hur scenen är uppbyggd, ungefär som när vi kom till mello i Malmö  2013 och det visade sig att vi satt precis vid gången från green room till scenen! Var visst med lite på tv den kvällen :-) OCH fick en puss av Ralf Gyllenhammar - i tv, ha ha!!


Ingen puss av Ola Salo, men lite svett då han klättrade upp på ett bord som stod precis bakom våra stolar! Kolla gärna på instagram om du är nyfiken på hur det såg ut :-)


Men som sagt, en fantastisk show, grymma låtar, mycket dans och häftiga kreationer. Och mycket mellansnack som var väldigt tänkvärt. Han pratade om att man ska våga ha roligt och inte bry sig så mycket om vad alla andra tycker. Och är det någon som stör sig på en så är det ju också ganska kul, tyckte han. Jag vill också fuldansa och bara släppa loss och inte tänka så mycket på vad alla andra tycker eller hur det egentligen ser ut!

Gillar

Kommentarer

Mina,
Låter som en härlig kväll. Älskar sådana shower och det ger sådan glädje.
nouw.com/minasvarld
Amanda Kanterfors,
Jag tycker Ola Salo är så grym som vågar vara sig själv och gå i de kläder han vill. Tänk om vi kunde vara fler som var lite mer som han. 😊
nouw.com/amandizan
Fnulan,
I love Ola Salo. Jag minns faktiskt din närvaro på den Mellon =)) Så snygg så!!!
www.fnulan.se
cecce,
Låter som en riktigt härlig kväll! Snyggt foto du fick på honom också!

Kram Cecce
www.ceccesblogg.se
Wifeey,
Men woow vilken upplevelse det måste ha varit 😃
Riktigt snygga bilder du fick med 😃
www.wifeey.se