Fullspäckad dag

Nu är jag trött. Har varit igång precis hela dagen. Lämnade L på dagis vid 9 och åkte vidare till jobbet. Jobbade till 13, vidare till Maxi och sedan hämtade jag L på dagis. R var givetvis med mig hela tiden. Vi åkte hem och käkade lite mellis och städade innan pappa J kom vid halv fem och vi åkte för att kolla på plattor till bygget. Middag vid 18 och så kom farfar och lekte ilte med barnen. Jag passade på att ta en promenad med doggen D och prata med vännen Cool. Hem igen, gjorde Olgas plankor och kollade på The Mentalist med J. Nu är det sängen och jag gissar att jag kan sova lite bättre inatt. Imorgon är det också full fart hela dagen!

Har fått lite frågor om jag redan jobbar och ja, det gör jag. Vi har ett eget företag, eller J har ett företag som även jag jobbar i. Mina arbetsuppgifter är främst administrativa som ekonomi och design av produktkartonger, annonser, kataloger osv. En del av detta är sådant som jag kan göra även när jag är mammaledig. Än så länge är R en lugn liten krabat som sover en del och som jag kan ha i famnen och köra pekfingervalsen på tangentbordet med :-) Jag jobbar inte så mycket, några timmar i veckan. Det är ju liksom lite skillnad när man har ett eget företag och jobbar åt sig själv.

Nehej, nu är det sängen. Imorgon är det som sagt också en hel del på agendan - även om jag faktiskt lyckades beta av en del på listan idag. Som att lämna 2 papperspåsar med kläder till Röda korset, vilket jag skullat göra i typ ett halvår!!!

Gillar

Kommentarer

CiliaH,
Uj! Det var full rulle 😊 Håller tummarna för att du får sova gott i natt.
Sv: Tack 😊

Kram
ugglehuset.se
Anonym
,
Vilken dag!
Glöm inte att andas emellanåt bara 😉
Tack för dina ord hos mig, jag själv blir nästan lite stolt över att jag vågar, fast jag tycker inte att det är en _sån_stor grej 😉
Tina,
Oj vilken fullspäckad dag! Vad duktig du är som motionerar oxå gumman! Usch jag har helt förfallit igen. Ja ja jag har bara mig själv att skylla! Hoppas du får en fin dag idag. KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Therese,
Oj oj, du ligger i 😊 Och jag anade/hade för mig att ni hade eget så då förstår jag att du försöker jobba med det du kan när du kan 😃 Solskenskramar <3
www.blogger.com/profile/107096415516469723