Fuskat!

Ikväll har vi fuskat lite. L och jag har plockat fram adventsljusstakar och stjärnor.De har dock inte tänts. Kanske, kan jag tänka mig att tända dem imorgon kväll för att få lite mysstämning när vänner kommer på lekstund och middag :-)

Ett rum fick dock lite dispens - och det var så klart L:s rum. Självklart ville hon kolla hur den lilla granen lyste.


Den lilla fejkgranen, som hon själv klätt, lyste så fint och hon ställde förra årets pysslade gran bredvid för ytterligare julkänsla. Hon klädde också granen som ska stå på lillebrors rum. Frågan är väl bara var den ska stå och exakt hur länge den får stå där?!?

Ikväll har det känts lite som fredag. L har studiedag imorgon så barnen och jag tar en fixardag. Men det är såå skönt att veta att vi inte måste gå upp vid sexsnåret, att vi kan mysa framför morgontv och äta frukost i lugn och ro. Extra speciellt då J kommer att komma hem från Sthlm någon gång efter tre inatt... Sedan har vi ett ganska fullspäckat schema och mycket som ska hinnas med, fast fika är en av punkterna ;-) Och nu när vi fått upp en hel del av adventspyntet så känner jag mig inte speciellt stressad över att vi ska ha både vänner på middag och att barnens gudfar kommer från USA och ska övernatta.

Nu är det natti, natti!

Gillar

Kommentarer

Therese,
En sådan liten bordsgran står på Lurans önskelista, har lovat att fixa det, me nfanns inte här i lilla orten, så jag hoppas hitta någon då jag är i stan på fredag... Olikfärgade ljus skulle den också ha enl henens beställning, för hon tyckte inte att vår stora uteadventsgran med ofärgad belysning var fin, hon är itne för det stilrena utan ju mer färg och blinkningar desto bättre ;-D KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723