Fyra år!

Igår fyllde vår lille prins 4 år. Fyra år!! Han som under ett halvårs tid sagt "Tre! Precis som jag är!" till allt möjligt som råkat vara just tre. Nu fyllde han fyra år och det tog inte 10 minuter från det att han vaknat av vår skönsång förrän han utbrast: "Fyra!?! Precis som jag är!". Sköning!


 Han blev ganska förvånad när han kom ner för trappan och upptäckte ännu en present - en stor cykel! Sin första riktiga cykel! Och utan stödhjul! Han kunde knappt bärga sig förrän han fick prova den efter dagis.


Och jodå, springcykeln hade gjort sitt jobb och han kunde cykla - utan stödhjul - på en gång! Häftigt! Ser fram emot våren ännu mer nu när jag inser att vi kommer att kunna förflytta oss med hjälp av cykel då och då.

R var nöjd med sin födelsedag. Trots att det var hans födelsedag och han skulle få välja middag sa jag faktiskt nej till Findus köttfärssås.. Men han verkade väldigt nöjd med pannkakor :-) När vi låg i sängen på kvällen sa han: "Mamma, tack för min födelsedag!" och mitt hjärta smälte 

Gillar

Kommentarer

Emelie,
Åh grattis sötnos!
Vilken underbar liten 4 åring <3
undermyumbrella.se
Theresa,
Åh vad gulligt -"tack för min födelsedag!" ♡♡♡
Vad roligt att han var så nöjd med dagen! Och det förstår jag, vilken snygg cykel! Och vad roligt att det gick så bra att cykla! Det var lika för min Felix, han hade springcykel och satte sig på cykeln och cyklade iväg... Där stod man som en fågelholk! 😊
Kraam
mammat.blogg.se