Galalördag

Mammagalan! Det var en otroligt kul helg! Måste så klart först och främst tacka Duracellmamman, Wojtan och Sessan för allt det otroliga som de har fixat!! Det är helt obegripligt hur mycket upplevelser och saker jag fått med mig hem från den här helgen! För att inte tala om hur kul det varit att träffa en massa andra bloggande mammor!!

Jag är överväldigad av alla gåvor som vi fått och vinster som delats ut! Själv lyckades jag med konststycket att vinna en morgonrock från BOOB.<
Visserligen var den i storlek M, men vad sjutton, det var hur kul som helst att vinna! Sedan vann jag en hel påse med eko-prylar, allt i från en ätbara saker till en tvättboll och en termosmugg :-) Och så vann jag en top till mig själv från Lingon & Blåbär!
Att alla deltagare också fick en stor goodie bag fylld med allt ifrån hårprodukter till smycken och leksaker är helt otroligt! Och så underhållning i form av föreläsning av Johanna Toftby (som sedan visade sig vara en nattsuddare precis som jag :-) ), stand up till middagen och musik av två grabbar som vägrade spela Carola..
Men som många andra redan skrivit om den här helgen så är det nog mötena med olika människor som betyder mest för mig.
Här kommer ett par bilder på några underbara tjejer, Louise, Ingela, Marie, Ingela, Katti och på nedre bilden är det Louise, Ingela, Marie, Ingela, Rebecca som poserar (och så jag förstås!).

Gillar

Kommentarer

sessan ?,
Vilket härligt gäng ni var alltså!! Å som jag önskar jag kunde festat loss med er *snyfft*

Nästa år då jäklar anamma ;D

Du var vacker som en dag & TUSEN TACK för den lilla Rosa Flaskan!

Kramar från Sessan
www.sessanochprinsessan.com
Mamma russin,
hej hopp..
kul att träffa dig i helgen..:)
visst hade vi det underbart.. kommer titta in till dig här nu i väntan på nästa gala, för då ses vi väl igen.-...;)

KRAM
enburkrusin.se