Galan!

Efter att rörmokaren var här igår har jag idag roat mig med att stoppa in saker i en garderob igen, vilken vi var tvugna att tömma när han skulle göra sitt jobb. I just den garderoben har jag mina långklänningar/festklänningar och jag hittade ett par som jag helt glömt bort att jag hade. Därför har jag nog nu bestämt mig för att välja en av två som jag hade framme, till galan om några veckor. Det känns inte helt kul att behöva köpa en ny när jag är in den här sizen... och två av dem passar helt ok så då får det nog bli så. Det känns klart lite trist att köra med något gammalt, men det är ju ingen på galan som sett mig i klänningarna innan....

Däremot kommer jag att satsa på nya skor och kanske något annat kul till. Ska ge mig ut på jakt snarast så att jag hinner gå in skorna. Jag gillar inte att köpa nya skor av den anledningen att jag ofta får lite skoskav och sedan drar mig för att använda skorna.

På tal om mammablogg galan så känns det riktigt kul att det börjar närma sig! Denna gången känns det som om jag "känner" så många som ska dit, även om det bara är via bloggarna. Var och varnnan blogg som jag läser har en ägare som ska på galan och det ska bli galet kul att träffa alla live! Lite nervöst så klart, men det är ju lika för alla!

Hoppas nu bara att amningen stabiliserar sig lite tills dess så att jag inte behöver amma eller pumpa stup i kvarten. På tal om det så har R inte sovit så mycket ikväll och nu hoppas jag att vi ska skippa nattsuddet inatt. Han får gärna sova lite bättre inatt eftersom jag tänkte åka och jobba lite imorgon. Och kanske passa på att kolla efter en vårjacka och kanske ett par galaskor :-)

Gillar

Kommentarer

Pernilla,
Hur gick natten? Bättre hoppas jag när han var mer vaken på kvällen.
Hinner med inlägg och har de som en liten ventil med. Har en stor dator som står på mest hela tiden så inläggen går fort att slänge iväg. Går lite i vågor det där.
Vad skönt det lät att hitta en klänning i garderoben. Då vet du ju att det är en du gillar med. Jag har inte hittat nån än men jobbar på saken.
Kram
trekillarochentjej.blogspot.com
Vad jag önskar att jag också skulle dit. Men jag får hoppas på nästa år.
www.lilith.se
Tova,
Ja visst är det kul att så många ska till galan, även om det känns lite "lustigt" egentligen eftersom man inte träffat många av gästerna i verkligheten 😊 (men som du säger, känns ändå som man känner dem...)
Hoppas det går bra med amningen/pumpningen, själv ammar jag ju fortfarande lite men det ska nog gå finfint ändå 😉
Kram
trasslet.se