Gamla leksaker

När vi var hos min farmor på kalas i söndags så fick båda barnen presenter. L fick en docka som farmor hade hittat i sina gömmor. L blev väldigt förtjust i plastdockan och den fick sig ett ordentligt bad när vi kom hem och sedan lite kläder innan nattning.

Hon blev helt förtvivlad när hon kom hem från skolan igår och fick se att R råkat tappa dockan i golvet så att ögonen hade lossnat och nu låg och skramlade inne i huvudet... Det hjälpte inte att pappa J lekte MacGyver och plockade fram superlimmet, utan det var inte förrän jag lovade att vi skulle köpa en ny docka om inte pappa lyckades laga den lilla dockan som hon lugnade ner sig. Idag är den lagad men då har den inte alls fått någon uppmärksamhet...

R fick en gammal träbil som min pappa hade när han var liten. Han diggade den direkt och formade läpparna och gjorde brum-ljud på en gång. Det måste bara ligga i generna, det här med bilar och killar!!

Gillar

Kommentarer

Viktkamp,
Emelie,
Va sybd att dockan tappade värdet lite efter ögonincidenten. Kanske kommer tillbaka igen!

Pojkar och bilar ja... gulligt!
undermyumbrella.se
Tina,
Åh vad roligt att de kan använda leksaker som har gått i arv. Hoppas du får en fin dag gumman och att du inte stressar för mycket. KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
cecce,
Skönt att se att den lille är frisk igen!:-)

Stor kram Cecce
www.ceccesblogg.blogg.se