Gammal dam

Jag är inte riktigt säker på att Doggen D mår så bra. Hon har blivit väldigt trött den sista tiden, sover ganska tungt och ljudligt. Hon verkar inte höra så bra heller, eller väljer iaf att inte lyssna så ofta. Fast det kanske är berättigat när man är 12,5 år? Hon har återigen börjat dricka mycket och förra gången vi upplevde samma sak så fanns det en anledning och det blev operation.


Hon började visa att hon har ont i sina höfter/leder igen så vi satte in värktabletterna som hon inte ätit på ett år och vi märker stor skillnad. Idag är det dags för ett besök hos veterinären för att kolla upp ett par knutor veterinären hittade i höstas. Det känns som om det är många småsaker nu. Och som sagt, hon är en gammal dam. 

Gillar

Kommentarer

Jenny,
En väldig fin dam också. Hoppas honm mår bättre snart, eller att hon kan njuta pensionen =) Kram
nockinocki.blogg.se
Tina,
Åh det är så tufft när husdjuren börjar bli gamla. Vi har det ju likadant med vår Junior hemma som är över 10 år och det är mycket för en sån stor hund som han är! Vi märker också att han är trött och att det blir svårare och svårare att komma upp för trappen hemma. Frågan är ju bara när man ska sätta gränsen för när det får vara bra för dem. Man vill ju gärna vara ego och ha dem kvar så länge som möjligt.... Många kramar!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Theresa,
Åh så fin hon är, den gamla damen! Och ja 12,5 år är väl en högaktningsvärd ålder hos en hund? Inte för att jag är så bra på hundar men det låter så iaf! 😊
Hoppas det går bra med vovven och att hon får en fin tid framöver, utan krämpor!
mammat.blogg.se
Maria,
Fin hon är ❤
Det är det värsta med husdjuren....att de blir gamla. Alltid lika jobbigt när man ser att de blir äldre och sämre och man ska behöva ta jobbiga beslut.
Hoppas att det har gått bra hos veterinären idag!!

Kram kram
omlitenochmig.se