Ganska bra i fas

Idag blev det en låång promenad. Eller två, med en liten paus på bygget emellan. L trivs verkligen där, hon får ju åka truck :-) Annars hade hon ett annat transportmedel dit, nämligen sin cykel. Det har gått sådär att lära sig cykla utan stödhjul, men idag verkade det faktiskt lossna. Kanske för att vi för en gångs skull hade schyssta förutsättningar - klockan var inte sju på kvällen och både hon och pappa J var ganska pigga och glada :-) På hemvägen lyckades hon cykla själv långa bitar så hon knäcker förmodligen koden när som helst nu.

Dagens promenad gjorde att jag klarade veckans utmaning, MEN lyckades inte få till förra veckans förlorade timme. Skyller på mjölkstockningen. Hamnar på 15 min plus den här veckan, men ser det som en bonus och låter min förlorade timme stå kvar till nästa vecka. So far ser det alltså ut som så att vecka 1 blev 3 timmar, vecka 2 blev 4 timmar och 15 minuter.

Veckan som kommer innehåller mycker planer så jag hoppas verkligen att jag får till promenaderna. Ska träffa många goa vänner den här veckan!! Har också uppdaterat mina kalendrar så att jag (förhoppningsvis) har full koll på besök hos tandsköterska för L och bvc för R den här veckan. Känner mig ganska bra i fas, skulle bara behöva ha en matlista också.. Får väl sätta mig en stund med kokböcker imorgon och göra en lista för att sedan åka och handla. Jag har absolut noll fantasi över vad jag ska laga för mat om dagarna. Tips någon?

Gillar

Kommentarer

Pernilla,
Ser ut som du haft en bra dag.

Lite enkel snabbmat jag tar till när min fantasi tryter.
Stekt laxfile, sås görs lätt på chili creme fraich med hackad spenat, kokt potatis. En bra och god middag som går riktigt fort.

Hoppas din vecka blir bra med alla planer och liten.
trekillarochentjej.blogspot.com
Therese/rosakoriander,
Vad härligt om hon knäcker cykelkoden! Sonen har en bit kvar till det, han är faktiskt inte ens intresserad av trehjulingen och har aldrig varit det. Men det är kanske det som är felet? Han kanske behöver en riktig cykel istället?
www.blogger.com/profile/096933811762772303