Garageport, räkmacka & fotovänligt

Hemma igen efter ett härligt dygn! Kom hem och kom inte in genom garageporten. Det har tydligen varit ett planerat strömavbrott i husen idag, fast vi 4 hus hade visst missats att informeras... Spelade inte så stor roll om det inte varit för att huvudsäkring och jordfelsbrytare mm slagit ut och gjorde att vår garageport inte var sugen på att röra sig.. Och det är noll mobiltäckning i det stora garaget där jag stod med bil med packning, son och hund.. :-) Men det löste sig till slut! Involverade en massa olika hantverkare av olika slag som råkade passera i garaget under tiden, haha!

J & jag inledde vårt lilla spadygn med lunch i Ystad. J var sugen på räkmacka så jag googlade och chansade - vilket visade sig vara en bra chansning! Vi har Hos Morten, ett annorlunda litet ställe med superhärlig atmosfär - ett virrvar av möbler i olika modeller och pynt och piff all möjlig design. Det var målade tavlor, kitchiga ljuskronor, skyltar och prylar som hängde i taket. Lite hemma-hos-känsla med gammalt och nytt. Väl värt ett besök! Goda räkmackor var det också :-)

Kul när man tittar små pärlor så där av en slump. Även om det hade varit en mardröm att städa bland alla prylarna så tycker jag ändå att det är kul när man vågar vara lite annorlunda och att inte allt måste se så där perfekt och stylish ut alltid.

Tycker att det är mysigt att strosa runt i Ystad i alla små gränder med små hus - också mycket blandat gammalt och nytt. Skulle kunna tänka mig att gå runt i flera timmar och bara fotografera. Men vi hade ju en spa-tid som väntade .-)

Gillar