Gårdagens meny


Igår skippade vi allt som ens antydde julmat och körde på skaldjursfest istället: kräftor, hummer och räkor :-) Lite vitlöksbröd, aioli, kex, ostar, bubbel och snaps (till vissa). Mums!

Efterrätten, som var en parfait (glass) ur Anna Halléns kokbok LCHF - husmanskost, blev både risad och rosad. J tyckte inte alls om den, men jag tror att han förväntade sig typ frozen cheesecake och lassade upp en rejäl bit av vanijparfaiten med hallonsås och sedan blev det inte alls som han förväntat sig i munnen. Inte sött alls. Jag tyckte själv att den var god, ett klart substitut till vanlig glass, som smakmässigt går att variera i det oändliga. Man skulle ju kunna ha i lite sötning i själva glassen om man velat, vilket jag inte hade igår. Men nu vet vi det!

L som lekt med en kompis under dagen var ganska trött och lite tjorvig mot kompisarna som var här, men till slut lossnade det och alla hade jättekul. Hon blev som vanligt jättebesviken när de skulle åka hem, för de skulle ju precis börja leka med en grej då!

Gillar

Kommentarer

Linda,
Mums så gott det ser ut, julmat i all ära men det är bra skönt då den är slut också så man kan äta vanlig mat igen.
Kramar
www.blogger.com/profile/079289332336865000