Gås, bio och mat

Söndag - med en miljon saker att göra och funderingar över hur jag ska prioritera.. Gårdagens gåsamiddag.. ja, vad kan man säga? Det var en trevlig middag, om än lite lååångdragen tillställning, som fick ett helt bissart slut. Ingen nämnd och ingen klämd men det kändes som hämtat lite ur något med John Cleese eller typ "Tomten är far till alla barnen" bortsett från att det inte var julafton då. Det var action, komedi och drama om vart annat.

Nu ska jag försöka få lite struktur på den här dagen och veckan. Dagen, jag nämnde för L i veckan att vi kanske kunde gå på bio idag och det finns en film som jag tror kunde vara kul för henne. Den har hennes bästa vän redan sett, så det lär bli att vi går själva bara L och jag. Jag ska kolla med henne, nu är hon helt inne i sina klistermärken och pyssel så jag vill inte störa :-)

Veckan, jag ska iväg både tisdag- och onsdagkväll så det gäller att planera lite. Är sugen på att göra en riktig söndagsstek, vilket väldigt sällan har hänt i det här huset.. Och borde nog förbereda morgondagens middag också så slipper jag stressa med det imorgon..

Vädret ser så där riktigt höstskönt ut så jag skulle gärna vilja komma ut en runda också. Vi får se hur jag får ihop den här dagen! Blir det bio eller inte? Blir det stek eller inte? Spänningen är olidlig!!!

Gillar

Kommentarer