Gäsp, nagelbad och teater

Puh, jag är så trött jag jag skulle vilja gå och lägga mig och sova i två timmar (eller så länge jag kan) och vakna upp och känna mig pigg! Vet inte om det är helgens spår som fortfarande sitter i, eller om det är för att det är sista jobbveckan innan fyra veckors semester som gör att jag känner mig trött och omotiverad? Eller om det att jag försöker ha ett lägre kaloriintag den här veckan gör att hjärncellerna inte orkar röra sig så mycket?

Btw, igår satte jag fingrarna i ett härligt bad för att få loss naglarna. Vet inte om det hade varit bättre att låta naglarna sitta kvar och mögla för det här badet kändes som om det inte bara frätte bort syntetnaglarna och limmer utan lite annat också..
Försöker förtränga min trötthet och hitta på saker med L, som inte vill vara på dagis längre. I måndags grät hon så att snoret rann när jag skulle lämna henne på dagis, och jag tror att det var för att jag varit borta hela helgen och hon var kanske rädd att jag skulle försvinna igen. I måndags kväll frågade hon med ett leende på läpparna om hon inte skulle till dagis imorgon? Jag försökte förklara att det bara var 4 dagar till. Imorse kom samma fråga och samma svar fast nu med 3 dagar kvar. I måndags var vi på teater och hälsade på Pettson och Findus och i em blir det playdate med kompisar. Allt för att hålla mig vaken :-)

Gillar

Kommentarer

GucciMama,
Hej! Det var så lite sååå, haha det är inte många som öppnar dem faktiskt utan det blir ett litet samlingobjekt 😊

Du får jätte gärna visa favorsen på bloggen och erbjudantet kan du ge till alla dina läsare oxå 😊
guccimama.blogg.se
Louise,
Jag är också jätteseg! Kan bero på att jag låg vaken en bra stund inatt pga världens åskoväder. Sedan är jag väl lite drogad av färgångorna i sovrummet då Mats målade det igår & jag trilskades med att sova där (med bara GANSKA god ventilation..). Brukar piggna till när jag får gå hem från jobbet vilket är kl 15 idag, sedan skall jag på afterwork.

Vad kul med barnteatern.

Kram!
lollo71.wordpress.com
Miafia,
Me to är jättetrött! Men det vänder snart får vi hoppas...

Apropå naglarna så slet jag praktiskt taget av de som inte redan lossnat. Fick tips om att försöka få in en liten luftficka i för då skulle de lossna fortare 😉
Men jag håller med du, det känns som om något saknas på naglarna.

Snart får L vila från dagis och ni får ha en skön och avslappnade semester tillsammans 😊

Stay awake 😉
Kramar
/Marie
www.blogger.com/profile/180519662011476715