Gillar det här sommarlovet!

Jag är så nöjd med den här sommaren. Vi har mest bara varit i vår stuga men det var också planen med tanke på att familjen utökats med valpen W.


Jag vill inte att det här sommarlovet ska ta slut! Vi har sköna dagar, med mycket inslag av vänner på besök. Men vissa dagar, som idag - har vi varit själva. Först åkte jag med L för att handla lite mat. Sedan åkte jag med R för att han skulle åka lite kickbike. Det blev lite egentid med båda barnen, var för sig, för både mig och J.

Jag gillar att vara ledig. Jag gillar fint väder. Jag gillar att umgås med familj & vänner. Barnen vill inte heller att sommarlovet ska ta slut - men jag tror nog att när vi åker hem till stan igen så kommer de att vara rätt nöjda över att få leka med kompisar. R har ett kalas coming up och L kommer förmodligen att leka med sina kompisar  v a r j e  dag om jag inte gissar fel.

För egen del börjar liksom allvaret igen när vi åker hem. Vet att allt kommer att rulla på igen. Matlistor ska planeras. Vår "nya groventré" ska ställas i ordning efter renoveirngen. Kläder ska ses över inför skolstart. Rutiner för valpen W ska sättas. Och kosten och träningen ska ses över. Jodå, det kommer att rulla på.

Men nu njuter vi av ytterligare en vecka på Solsidan. Ikväll blev det tacomys framför film innan J försvann in i bastun och barnen försvann in i Minecraft. Själv ska jag starta ett avsnitt av något jag redan sett på tv och passa på att måla naglarna. Imorgon får vi besök direkt efter frukost!

Gillar

Kommentarer