Glad juliafton!



Vi har en härlig sommar och det blir inte mycket bloggande. Obefintligt, skulle jag nog säga. Men vi njuter av varma dagar och härliga kvällar med vänner. Vi spenderar större delen av vårt sommarlov på Solsidan. Tittar hem till "stan" några dagar för att jobba undan lite, vattna blommor,vädra ut huset & leka med lite kompisar på hemmaplan :-)


I onsdags passade det bra att vara på hemmaplan då jag kunde plocka fram min övervintrade växt från i julas, leta fram en liten ljusslinga och överraska barnen med juliafton. Jajjemän, j u l i f t o n -  24 juli - med någon liten present, pepparkaksmuffins till frukost och BÅDE glass och milkshake på Mc D när vi på kvällen drog mot stugan igen efter poolhäng och burgare hos vänner på dagen. En dag då man får vara lite extra knasig.


Nu är vi tillbaka i vår lilla, lilla sommarstuga, där vi röjer och förbereder för projekt: Solidan 2.0 som drar igång om ett par veckor. Då rivs vår lilla stuga med marken och ett nytt hus ska ta form. Spännande och lite obegripligt faktiskt.

Nu rullar helgens besökare till Solsidan Spa & Resort in på uppfarten :-)

Gillar

Kommentarer