Glasögonorm

Idag shoppade jag nya glasögon!! Det är ca 14 år sedan sist! Så ja, välbehövligt! Jag använder dock bara brillorna mellan badrummet och sovrummet och en stund i sängen när jag kollar på tv. Men jag har börjat fasa för den dagen jag vaknar upp med en ögoninflammation (hög risk med två barn i familjen).

Med tanke på att mina nuvarande brillor är rätt (!) gamla, så var det ganska knepigt att välja ut ett par nya. Moderna liksom. Jag kände mig jätteknepig när jag provade. Men med tanke på hur lite jag använder dem så är det inte lika viktigt som om jag hade använt dem ute varje dag.

Ser fram emot när de kommer, jag kanske kommer att se en helt ny värld i sovrummet ;-)

L har idag för första gången haft en barnvakt! En som inte är en släkting eller nära vän. Granntjejen på 15 år. Jag gjorde mig ett ärende och åkte till Maxi bara för att fördriva tiden. Ville testa hur det kändes, både för barnvakten och för L, men det verkar ha gått toppen, för barnvakten ville gärna passa i framtiden och L hade haft jättekul. OCH barnvakten kan ju hjula, vilket L SÅÅ gärna vill lära sig. Nu gäller det bara att hitta lite olika tillfällen inom kort så att jag kommer in i det här med att ha en barnvakt.
Fast nästa vecka åker J till Asien så då blir det kanske något tillfälle. Nästa vecka har jag mycket kul i kalendern :-)

Gillar

Kommentarer