Glass, jämfotahopp & godis

Idag har det varit lite sämre väder, men det har inte hindrat barnen från att bada ändå. Och så fick vi till ett besök i glasskiosken, även om det som sagt inte var strålande sol och kanske inte riktigt glassväder.


Hann med ett träningspass i morse också. Kom på att jag verkligen inte kan hoppa jämfota längre.. Kan inte hoppa jämfota upp på något. Det bara låser sig och är precis som om jag inte har någon som helst kraft.

Kom fram till att det får bli en utmaning den här sommaren. Att våga och klara av att hoppa upp på vår bänk som vi har nere vid vattnet. Just nu klarar jag av typ ett trappsteg... Tur att vi ska vara här många veckor!

Hur går det med det där godisstoppet då?
Jo, det går riktigt bra. Smakade lite tårta hos den nyblivna 18-åriga grannen häromdagen. En tårta precis i min smak, med maräng, grädde och rostad mandel. Men det räckte med en liten bit. Och så har jag provat på att äta glass 2 gånger under de här veckorna. Efter skolavslutningen och idag. En kula var gång. Men nej, det var faktiskt inte så gott som jag hade önskat. Och då är det här tjejen som aldrig tog mindre än 3 kulor innan barnen föddes.

Så jag kör på med #godisstopptillskolavslutningen lite till. #godisstopptillmidsommar

Gillar

Kommentarer