Glass på sten, jet lag & sandstrand

Vi är nu i Sarasota, bor i ett fantastiskt stort och fint hus och har kära vännerna från Boston med oss. Igår vaknade vi upp när det fortfarande var mörkt, åt lite frukost och sedan testades poolen av de yngre i sällskapet innan vi åkte till Siesta Beach. En strand med fantastisk sand, som potatismjöl. Ren och fin strand och inte alls mycket folk. Gissar att invånarna här inte tycker att det är "sommar" direkt, trots 30 grader.

Vi käkade lunch på ett hak och tog efterrätten på Cold stone creamery/Starbucks. Barnen beställde glass och topping vilket sedan blandades ihop med två skedar på en kall sten. Lite roligt koncept, även om jag tycker att det känns lite onödigt liksom.


Vi hade en riktigt skön första-dag i Sarasota. Vi hann med lite shopping, lite bad, lite grill, lite pyssel och en massa prat. Och barnen däckade inte i soffan av jet lag förrän klockan var över 20, vilket var långt över förväntan.

Nu laddar vi för dag två. Vi vaknade liiite för tidigt pga att J:s telefon ringde vid 5 och sedan var det svårt att somna om. Men nu har vi en hel dag av nya äventyr framför oss!

Gillar

Kommentarer

Maria,
Så underbart med 30 grader!! Jag fick skrapa rutorna på bilen jag...inte lika underbart 😉

Njut i massor!

KRAM
jagharvingar.se