Glass, tapas och surplupp

Jag är helt slut. Idag har R:s föräldragruppskompisar varit här med mammor och syskon. Vi saknade en mamma/kille/syrra och en liten tjej, men det var fullt upp. De stora barnen skötte sig exemplariskt, men de små var busiga små rackare. Tror att vi alla mammor ser fram emot nästa gång vi ska träffas - vilket är utan barn :-) Det var jättemysigt att träffas med barnen, roligt att se hur alla växt, men det var inte många meningar vi fick avsluta eller historier man fick höra både början och slutet av...

När jag funderade på vad jag skulle bjuda på så ville jag inte bjuda på något som jag själv skulle bli sugen på. Alltså, jag ville inte riskera att lockas äta en massa kolhydrater. Men efter tips från gruppen kom jag fram till att glass var ett bra alternativ. Egengjord lchf-glass till mig med hallon och jordgubbar och vanlig glass, grädde, såser, frukter och strössel till de andra. Alla verkade nöjda med den lösningen så det blev bra.


Efter mycket lek och bus med kompisarna och sedan en kvällspromenad med doggen D så blev det plockmiddag här hemma. Trodde att barnen skulle äta köttbullar och potatiskroketter, vilket de gjorde, men de högg även in på vitlöksräkor, skinka med pepparost och Manchegoost. Eller ja, R gjorde det. L nöjde sig med vitlöksräkor. Det skulle definitivt funka att ta med kidsen på tapas-restaurang!

Nu är det tv-mys för L och mig. Jag är så trött att jag skulle kunna lägga mig för natten, men R har vaknat och är vansinnig för att jag inte tar upp honom, så eftersom jag inte kommer att kunna somna nu kan jag lika gärna kolla på film.

Gillar

Kommentarer