Glassigt läge i soffan

Oj, oj vilken febrig tjej jag har haft bredvid mig i natt! Hon har vaknat till några gånger och varit ledsen över att inte må bra. Feber och ont i huvudet och emellanåt lite illamående så hon har fått ha en stor plastskål nära tillgänglig hela natten.


I morse vaknade hon dock till och kände lite på sin sjunde lösa tand. Och PLOPP så hade hon den i handen! Det gjorde nog att hon liksom blev lite piggare för hon satt upp en stund medan jag gjorde mig i ordning. Men så somnade hon igen på sängen och sov en stund till. Febern verkar sjunka, men hon klagar på ont i huvudet så fort hon rör sig.


En kopp varm choklad har slunkit ner samt två isglassar. Nu är det tv som gäller så hon verkar definitivt piggare än igår. Håller nu tummarna stenhårt att febern försvinner helt.

I em skulle vi varit på playdate med kompisar L inte träffat på länge. Men vi får väl hitta på något mysigt här hemma istället. Skönt med helg imorgon. En helg utan allt för stora planer. Den här mamman är en trött mamma efter en vecka med två febriga barn...

Gillar

Kommentarer

Niehoff,
Åh, jobbigt att din lilla tjej också är febrig! Min är dock på bättringsvägen, tack för tipset om alvedon som smälter på tungan, det ska vi testa nästa gång!

Jag kan tipsa om kräkpåsar som man köper på apoteket till dig, smidiga och lätta att ha med sig (du vet såna de har på sjukhus och BB också). Så slipper man har plastskålar och hinkar vid sängen, denna kan man knöla ihop under kudden tills det är dax... även perfekta att ha i bilen eller i väskan.

Men du kanske redan har sådana också?

Kram!!!
www.blogger.com/profile/102069744724896415
Tina,
Åh hjärtat! Jag förstår att du är trött. Hoppas nu att L kryar på sig snabbt igen. KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Annika,
Hoppas att hon mår bra imorgon, stackars liten.
www.allmant-forvirrad-smabarnsmamma.bloggpl