🎅 God Jul!! 🎅

Tittar in och önskar er alla en riktigt god jul!

Även om detta årets jul kanske inte heller blev precis som man hade önskat eller tänkt så hoppas jag att du har en fin dag!

Tioåringen kunde knappt somna igår och i morse vaknade han tidigt för att kolla in julklapparna som hemlighetsfullt smugits fram under de senaste dagarna. Detta, trots att han redan fått sin julklapp för ett par veckor sedan. (Så går det när pappan i huset åker iväg tillsammans med kidsen för att "kolla lite på Apple store"...)

Men nu är julklapparna öppnade, gröt åts till frukost medan vi tittade på det sista avsnittet av julkalendern (som vi tyckt varit ganska bra) och R har hunnit vara ute och leka lite i snön. Det är inte ofta det snöar på självaste julafton här! Det doftar pepparkaka och skjortor är strukna. L somnade visst en stund till under sitt nya tyngdtäcke :-) så jag antar att det var en uppskattad julklapp, haha! J fick åka en sväng till affären, det är a l l t i d något som glömts bort eller som tar slut och jag har precis skalat lite potatis. Det känns som om jag har läget under kontroll - så det ska bli spännade att se vad det är jag har glömt :-D

Gillar