God Jul!

Tomten hade visst hittat hem till vår Lejonkula inatt! Det låg ett helt gäng klappar under granen och stod ett STORT paket bredvid. L verkar ha varit en ganska snäll tjej under året för hon fick allt ifrån ett skrivbord med stol och skrivbordslampa till filmer, böcker och datorspel i olika former. Både J och jag hade visst också varit snälla för vi fick klappar vi också ;-)
Efter julklappsöppningen, ja D fick så klart också en julklapp, så blev det en riktig julaftonsfrukost med provsmakning av sill, janssons, köttbullar, skinka osv. Glömde dock laxen i kylen, men den kan vi ju äta imorgon. Testade också en ny grej i år, en ost- & bacongratinerad brysselkålsgratäng. Det är bara jag som gillar brysselkål i familjen och det blev faktiskt riktigt bra. 
Nu har det provsjungits till Barbie sing along och provspelats Ariel. Naglar är på torkning och snart blir det klädbyte och avfärd till mina föräldrar. Vi får se om tomten hittar dit också.. Då kanske vi tom får se honom!
Önskar alla en riktigt god jul!Jag hoppas alla varit snälla och att tomten hittar hem till er :-)Jag hoppas också att all julstress nu lagt sig så att ni kan njuta idag!

Gillar

Kommentarer

Therese/rosakoriander,
Brysselkålsgratängen läte god! Jag älskar Brysselkål!!
Önskar dig en härlig jul! Kram!
www.blogger.com/profile/096933811762772303
Låter som en bra start på gårdagen. Hoppas den fortsatte i samma spår.
Fick en riktigt fin julklapp av min älskling fast vi inte skulle byta. Märkligt det där.
Blir det mys och slappardag hos er idag eller är det full fart? Vi tar det lugnt.
Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491
Hem och Lycka,
Önskar dig en fortsatt god jul!

kram
www.blogger.com/profile/170833062539325468
Therese,
Vilken mysig och soft jul, preciiiiis så som det ska vara!!!! Ljuvliga bilder i collaget från julen <3 Kram och god fortsättning!
www.blogger.com/profile/107096415516469723