Godis, bio & kalender

Har haft en fullspäckad dag på jobbet och sedan fortsatte vardagspusslet - som vanligt. Hämtade dock inte L som vanligt på fritids, för hon hade fått följa med sin kompis I hem. Eller rättare sagt - på bio! De såg De fem legenderna och den fick toppbetyg av L. Vilken höjdare att gå på bio mitt i veckan! OCH att få äta lite godis mitt i veckan!!
På tal om godis, L glömmer att öppna sin godiskalender - vilket känns helt ofattbart! Ibland kommer hon på det vid halv åtta och säger jag faktisk nej, då får hon istället spara den påsen (Haribokalender) till fredagen. Denna veckan har hon knappt öppnat någon lucka så det blir många småpåsar imorgon.Men det kan ju vara värt att fira att det är jullov då! 

För imorgon är det sista dagen för L i skolan detta året och vi har pysslat lite med frökenpresenter innan nattningsproceduren. 
Så imorgon efter lämning av L på skolan kan det bli ett par intressanta timmar... R ska nämligen få följa med mig till jobbet en stund. Det kommer nog inte att gå kanon, om man säger så... Men jag ska bara fixa ett par nödvändiga saker innan vi ska shoppa lite blommor och annat inför eftermiddagens utflykt. Mer om det imorgon - nu ska L och jag lyssna på julkalendern på radion.

Gillar

Kommentarer

Fröken Isakson,
Hoppas allt gick bra idag 😊 . kram kram
frokenisakson.wordpress.com