Godis, julgran och stämning

Åh, äntligen! Lite julstämningen kan börja komma smygandes nu! Efter dotterns julfest på dagis, som mest var en stökig och stimmig tillställning med måååånga barn och ännu fler föräldrar sitter jag nu i soffan och bara pustar ut. Man kan väl också säga att L fick sin officiella godisdebut i em! Hon fick en gottepåse av tomten och in den fanns så klart lite godis tillsammans med russin och en clementin. Eftersom L inte direkt fått smaka godis innan så försökte vi ta undan den lilla Gott & Blandat-påsen som fanns i, men då blev det ramaskri! Och jag förstår henne, ALLA andra åt ju godiset.. Så det var bara att kapitulera och låta henne smaka. Hon gluffsade i sig med god aptit, men något positivt är iaf att hon inte åt upp alla godisbitarna. Vi får väl se hur det här utvecklar sig.

L hade inte sovit på dagis idag, så hon var extremt trött och ledsen efter julfesten. Fick locka henne med att vi skulle klä granen (vilket jag egentligen inte brukar vilja göra förrän lilljul). Hon bröt ihop när hon kom hem och såg att granen inte var inne, så pappa J fick kasta sig ut i trädgården och sätta granen i julgransfoten. Det var en mycket nöjd L som klädde granen med röda kulor! Jag har dock fått smygändra några nu när hon somnat.. Det var lite mycket kulor på vissa ställen...

Min pappa skrivs in på sjukhuset för operation den 23:e, så stämningen är lite spänd nu. Han kan inte direkt infinna någon julstämning, vilket jag ju kan förstå. Han kommer hem över julafton, men han kommer säkert inte kunna slappna av. Får väl bara hoppas att han kan tänka på något annat en stund...

För att avsluta med något mer positivt så har jag nu semester!! Ska bara delta vid ett telefonmöte på måndag och skicka in en månadsrapport. Bara! Nu ska jag återgå till mitt glas röda och mina popcorn :-)

Gillar

Kommentarer

Jeanette,
Till slut är det svårt att säga nej när det gäller godis till dom små, ännu svårare är det med barn nr. 2.
Vad är det med din pappa? Håller tummarna för att det int är allvarligt.
Kram på dig & tack för orden igår.
www.blogger.com/profile/130296350753625185
jessica
,
Vi har också fått in granen idag 😊 Ha en mysig helg vännen!
Lallis - liv och leverne,
Vet du vad , gumman vad jag är seg ibland.
Visst undrade du hur man lägger in musik på sidan. Ja, alltså youtube-klipp?
Maila mig så ska jag förklara, så kan ajg samtidigt svara enklare om du undrar över ngt.
lailanolvi@hotmail.com
KRAM och en fin fjärde advent önskar jag dig.
/Lallis
www.blogger.com/profile/005740051043333292
CharmKatti,
Precis som Jeanette sa så är det bäldigt lätt med nummer ett, vi lyckades få vår äldsta att vänta med godis tills hon var runt 2½ nånting, men den minsta, hon äter friskt och blir verkligen skitsur när hon inte får. Hon är inte ens 1½ än...tack o lov blir hon nöjd bara hon får 1 liten bit.
www.blogger.com/profile/046181021213338000