Gofrulle & fläskläpp

La försynt en leveransförfrågan om mammas julsenap och dagen efter var den leveransklar :-) Det är service det! Så i söndags blev det gofrulle med grov macka med julskinka och mammas senap. Mums! Och något som jag nog kommer att äta många av i jul - en köttbullemacka med rödbetssallad. Såå gott!

Gillar rödbetor men det är aldrig något jag är sugen på liksom. Det är inget som lockar mig när jag går förbi dem i affären. Lite samma sak är det med rödbetssallad, Det var så länge sedan jag åt det att jag knappt visste om jag gillade det längre. Men det gör jag! Och nu är jag lite hooked på köttbullar med rödbetssallad.

Något annat jag är riktigt sugen på nu är Janssons och ris á la malta. Dock inte samtidigt, haha! Ser faktiskt fram emot julmaten.

Annars har vi "hakat på trenden" att prova Hello Fresh. Vi körde tre rätter förra veckan som alla fick godkänt. Det var faktiskt bland annat rödbetor en dag :-) Denna veckan har hittills testat en kycklingrätt med couscous och grekisk sallad, men den passade tyvärr inte övriga familjen i smaken. Ikväll blev det dock rester av det för oss vuxna, medan barnen åt soppa. Stackars R ramlade på is på skolgården idag och ramlade på ansiktet. Har aldrig sett en så stor fläskläpp någon gång!!! Nu har det iaf slutat blöda och förhoppningsvis går svullnaden ner lite över natten. Har fått en tid hos tandläkaren imorgon bitti bara för att kolla att inte tänderna tog skada.

Gillar