Göteborg, tjejträff & Mamma Mia

I fredags åkte jag till Göteborg för att hänga med tjejerna från högskolan. Det är helt galet när man tänker på att vi träffades för... hrm... 26(!!!!!) år sedan! Vi träffas fortfarande och har grymt trevligt ihop!

Jag höll på att bli lite sen till Göteborg, eftersom någon (vi behöver inte nämna några namn här :-) ) glömde bort att han erbjudit mig skjuts till centralen... När jag stod på trottoaren utanför huset och ringde så var han kvar på jobbet... Men efter att han brutit mot, förmodligen alla, trafikregler som finns, så kastade jag mig ur bilen och sprang ned för rulltrappan med min resväska - och hann :-D

Unnade mig en första klass-biljett och hamnade bakom ett barn som åt chips och smaskade så att det hördes i hela tåget....Men ja ja, man ska inte ha tur alltid! :-)

Vi möttes upp på hotellet, tog ett glas vin tillsammans och hann stämma av det mest väsentliga som hänt sedan sist innan vi tog oss mot Rondo och Mamma Mia the party.

Eftersom vi köpte biljetterna i sista minuten hade vi inte hunnit skaffa oss några förväntningar så vi blev alla positivt överraskade av maten som serverades i det grekiska temat. Lokalerna var fantastiskt trevliga och det kändes som en stor grekisk taverna. De har verkligen lyckats med känslan!

Det var en riktigt bra show - älskar när skådisarna/sångarna/musikerna rör sig bland publiken och involverar åhörarna i sitt agerande. Det var en glad stämning i hela lokalen och det slutade med att alla stod upp och dansade och sjöng! Plötsligt övergick showen i disco och skådisarna/musikerna smög iväg utan att det märktes.

Vi svängde loss ett tag - helt otroligt att jag dansat två helger i rad, haha! Sedan kände vi oss nöjda med fredagen, begav oss tillbaka till hotellet och kröp ner i sköna sängar och snackade lite till innan Johan Blund hälsade på :-)

Gillar