Grabbtema & lässommar

Tur att jag hade lite oanvända foton att använda, för idag har det inte blivit många foton tagna. En hel del regn och en hel del förberedelser inför morgondagens midsommarfest. Det blir liksom lite extra att förbereda när det verkar som om det ska regna. Hela dagen. Och kanske tom lite åska på det.

Men det löser sig!


R har haft lite pappatid idag. Hängt med till byggvaruhuset. Fått en egen tumstock. Meckat lite. Så där grabbar emellan.

Nu har vi fått första midsommargästerna, ända från Shanghai. Den lilla loppan på 2,5 år var jetlagad och sov när de kom och lär väl vakna vid 5 imorgon bitti. R fortsätter med grabbtemat och bastar med pappa J och vännen på besök.

Själv ska jag krypa upp i soffan med min bok. Har  ä n t l i g e n  kommit in i en bok igen. Älskar att läsa böcker, men det är så lätt att fastna i bloggar istället om kvällarna så böckerna har blivit lidande de sista åren. Men detta ska bli en lässommar. Det har jag bestämt! :-)

Gillar

Kommentarer

Livet på Citronodlingen,
Lässommar låter som en bra ide! Jag hinner läsa en del medans tjejerna är på sin terapi.... tur det för på kvällarna blir det inte många sidor lästa innan allt blir alldeles suddigt 😊
www.blogger.com/profile/111605893110558312