Gran, deg & julmusik

Smyger in lite advent så där lite smått. Eller advent och advent - en sån där rumsgran kan man ju faktiskt ha året runt om man vill! :-)
Att jag spelar en jullista på Spotify hade jag ju inte behövt tala om... det hade ni inte vetat.. inte heller att jag har en saffransdeg på jäsning i köket... Bullbak har aldrig varit min starka sida så i får väl se hur det går, tycker att degen jäser dåligt för tillfället.

Annars har vi en soft lördag. Den stora loppan är ute med kompisar någonstans och den lille prinsen är med pappa och kör radiostyrda bilar. Det är bara jag som håller mig hemma för tillfället. Kanske ska passa på att smyga fram något mer, he he!

Ikväll är det dags för vår traditionsenliga Världsmiddag.Inser att jag bara skrivit om ett fåtal av våra middagar så de övriga kanske jag ska ta och knåpa ihop någon dag. Ikväll ska vi till Argentina!

Gillar

Kommentarer

Fnulan,
Men hur flitig är inte du då? Jag ska göra en kalender till Mira i år där det är en massa såna saker som man måste göra.. Tänkte att det kan vara bra för mamman också!
www.fnulan.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Brukar ju få besök av en liten nisse som hjälper oss att komma ihåg alla möjliga sysslor i december 😊
nouw.com/popprinsessan
Amandizan
Amandizan,
Vad mysigt med en lugn dag då man bara får vara. Vad mysigt med middagen blir så sugen på att testa maten själv 😊
nouw.com/amandizan
Hannas krypin,
Kul att du har börjat smyga fram advent! Ska plocka fram adventsljusstakarna nu i veckan. Hoppas att bullarnan blev bra!
hannafialotta.blogg.se
sofiefriden
sofiefriden,
Så mysigt, jag ska plocka fram julen i veckan 😍😍😍
nouw.com/sofiefriden
sweetwords
sweetwords,
Ohh vad snyggt det där var ihop, alltid stilrent och snyggt med Ernst grejer
nouw.com/sweetwords
Kamilla,
Det gör du rätt i att börja smyga advent redan nu. Tänker börja fixa lite jag också eller planera för hur jag tänkt idag
kamillaskamera.com/