GRATTIS!!!!

Idag fyller min blogg 1 år!
Helt otroligt att det var ett år sedan jag vågade mig in här första gången och gjorde entré! Det tycker jag är värt att fira litegrann :-)

Jag lottar ut en blomstercheck på 100:-. Checken gäller i alla Interflora- och Blommogrambutiker i Sverige och det vore väl inte helt fel att kunna unna sig en liten blombukett utan någon speciell anledning?

Gör så här för att vara med och tävla om blomsterchecken:

1. Lämna en kommentar till det här inlägget och berätta till vem du skulle köpa en blomma och vad för sorts blomma, om du vinner.
2. För att få en extra chans tipsar du om utlottningen i din blogg genom att använda bilden ovan. Glöm då inte att skriva det i kommentaren.

Tävlingen avslutas den 6 oktober kl 21.00

Lycka till!

Gillar

Kommentarer

Cecilia
,
GRATTIS i efterskott till 1-årsdagen!
Jag skulle vilja ge min fd granne en orkidé, vilket är hennes favoritblomma. I kort var hon min mentor och jag hennes trädgårdsmästare och städerska innan jag flyttade. För ett tag sedan gick hennes man bort och jag skulle vilja ge en vacker blomma till min vackra granne dels för att jag beklagar sorgen och även för att jag är ledsen att vi är nära att tappa kontakten med varandra, vilket jag inte vill..
Tyvärr har jag ingen blogg..
(trasselsudden_[at]hotmail.com)
Maria,
Jag skulle vilja ge en blomma till mina arbetskamrater för att de är fantastiska på alla sätt. Jobbar på en vårdavdelning där personalen är proffsig, tålmodig, omtänksamma och roliga! Det är inte så ofta de blir uppmärksammade för allt det hårda arbete de lägger ner varje dag.
www.blogger.com/profile/039982227199938059