Grattis älskade!


 

Idag fyller vår älskade tjej 8 år. Så för åtta år sedan igår var det mellofest hos oss och vi lämnade lite hastigt gästerna och åkte till förlossningen!

Idag väckte lillebror och jag syrran med skönsång (hmm) tillsammas med min kusin i kusinens gästrum. När man äter mjölkfritt och inte är på hemmaplan får man göra det bästa av situationen - en mjölkfri gräddbulle med ljus i blev iaf godkänt av födelsedagstjejen.


Några paket fick hon också öppna, men vi hade bestämt att de flesta skulle vi spara tills vi mötte upp pappa J i stugan. Och där stod den största presenten och väntade på L när vi kom - en ny, stor cykel! Hon förstod inte först att den var till henne :-)

Eftersom L fick bestämma dagens middag så har vi just ätit mumsig kebab med Blekinge-kebabsås! Yummie! L fick så klart inte kebabsås utan hemmagjord sås på mjölkfritt alternativ och kebaberian fick gå igenom alla sina innehållsförteckningar innan vi beställde.

Nu strippar vi här på Solsidan - barnen springer redan omkring i sina badkläder - och snart är det dags för ett dopp i tunnan. Tur att det är mörkt för min bikini har sett sina bästa dagar och det är ett måste med ny bikini innan vår Gran Canaria-trip.

Gillar

Kommentarer

Tina,
Åh så glad hon ser ut! Hoppas hon hade en toppendag igår fina L! Så skönt med bad i tunnan! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Helen.HUSnrNIO,
Låter som ni har det härligt på Solsidan även om bikin sett bättre dagar enligt dig 😉
Grattis till stora tjejen igen!
husnrnio.se
Martina,